free download 78 travel guides written by experts

Trupa Lala Band va avea magazin oficial in Cocor

Începând de mâine, 12 iunie, fanii trupei Lala Band vor avea parte de o surpriză de proporții: cei 13 tineri talentați ce au dat naștere unui adevărat fenomen vor lansa primul magazin și primul Fan Club oficial în incinta magazinului Cocor, la etajul 5. Deschiderea oficială va avea loc mâine, ora 18:00 în prezența membrilor trupei.

În cadrul magazinului ce va fi deschis între orele 10:00-21:00 vor fi comercializate cele mai noi produse din colecția obiectelor ce poartă marca Lala Band de la albume muzicale, agende, postere, cea mai nouă colecție de tricouri la accesorii sau produse de papetărie.

Deși serialul “Pariu cu viața” a ajuns la final, actorii iubiți de o întreagă generație de adolescenți nu-și vor lua rămas bun. Pe lângă concertele pe care le vor susțin, le-au pregătit fanilor întâlniri speciale, autografe și multe surprize, iar toate acestea se vor desfășura în cadrul Fan Clubului Lala Band din Cocor.

“Ne bucurăm foarte mult că vom avea un loc special unde ne vom putea întâlni cu fanii noștri pentru care am pregătit multe surprize. Așteptăm cu nerăbdare prima întâlnire care va avea loc mâine, de la orele 18:00”, au declarat Criss & Vlad

“Suntem entuziasmați de ideea magazinului oficial unde fanii vor găsi cele mai noi produse Lala Band și vă așteptăm pe toți, mâine, de la ora 18:00, la lansarea primului Fan Club și magazin Lala Band!”, au spus Alina și Dorian.

“Deschiderea magazinului Lala Band, trupa devenită un adevărat fenomen în România, este un eveniment care ne bucură, mai ales că vine în continuarea strategiei de repoziționare a magazinului. În prezent ne propunem ca proiectul Cocor să se adreseze consumatorilor tineri, dornici de divertisment, relaxare și modă. Suntem siguri că magazinul Lala Band va fi un mare succes și îi așteptăm pe fanii trupei să se bucure de toate produsele existențe sub această marca. Acest proiect nu s-ar fi întâmplat fără implicarea echipei de marketing MediaPro Pictures căreia îi mulțumim.” a declarat Cătălina Toaxen, Director de Dezvoltare și Repoziționare Cocor.

Noutăți despre evenimentele organizate de Lala Band în cadrul magazinului precum și regulamentul funcționării Fan Clubului vor fi afișate pe site-urile oficiale și în magazinul Cocor.

Bucuresti, 11.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *