free download 78 travel guides written by experts

Trupa Holograf – retinuta 3 ore pentru interogatoriu, pe aeroport in Israel

· Dan Bittman, la Europa FM: „Ne-au întrebat de tot, inclusiv când ne-am schimbat dantura ultima oară!”

Antonia și Holograf au venit, în această dimineață, la Europa FM, în emisiunea „Deșteptarea”, cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu.

Băieții de la Holograf s-au întors, azi-dimineață, din Israel iar Dan Bittman a povestit, în direct la Europa FM, ce li s-a întâmplat la sosirea lor în această țară. Băieții de la Holograf au avut parte de o călătorie cu peripeții. Pe colegul lor, Emil Sumah, autoritățile israeliene l-au reținut 3 ore în interogatoriu, la aeroport. „Eu nu mi-am pus niciodată întrebarea de ce îl cheamă Sumah. Problema nu era numele lui neapărat, ci faptul că pe tatăl lui îl chema Mahomed. Ei, cum să te duci în Israel și să te cheme… Mahomed?!… L-au întrebat de tot, de dinți.. când a schimbat dantura ultima oară…” a povestit Dan Bittman, râzând în hohote.

Holograf și Antonia au vorbit și despre lansarea de Dragobete a noii piese „Întoarce-te acasă”, pe care o cântă împreună. Băieții de la Holograf au fost cei care i-au propus Antoniei această colaborare, pe care ea a acceptat-o imediat. „Este o onoare să cânt cu ei”, a spus Antonia.

„Videoclipul piesei este cel mai bun videoclip Holograf! Antonia apare foarte mult în el!” a spus George Zafiu, iar membrii trupei Holograf i-au dat dreptate. „Exact așa ne gândeam și noi!” a spus Dan.

„Deșteptarea” cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu se aude în fiecare dimineață, la Europa FM, de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00.

Bucuresti, 25.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *