Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Trupa Deepcentral, pusa cu fata la perete de Liviu Hodor

Trupa Deepcentral, formată din George si Doru, se lasă dezbrăcată de secrete marţi, 24 aprilie, în cadrul emsiunii Request 629 de la Radio 21, găzduită de Liviu Hodor între orele 18:00 şi 20:00.

Deepcentral este prima trupă invitată la „Vedete la perete”, în cadrul căreia vedetele stau de vorbă cu fanii pe peretele de Facebook Radio 21, www.facebook.com/radio21, starul care a inaugurat rubrica fiind Andreea Bălan.

Ascultătorii le pot pune lui George şi Doru tot felul de întrebări, iar băieţii promit să le răspundă tuturor, în măsura în care întrebările sunt decente.

„M-am gândit că fanii îşi doresc foarte mult să stea de vorbă live cu artiştii lor preferaţi. Aşa că în fiecare marţi şi joi o să le dau ocazia să facă acest lucru pe pagina de Facebook Radio 21. Pe lângă intervenţiile în direct de la Request 629, starurile vor răspunde tuturor întrebărilor primite pe Facebook de la fanii lor”, spune Liviu Hodor.

Liviu Hodor, cel mai fashion DJ din România, se aude la Request 629, de luni până vineri, între orele 18:00 şi 21:00, unde îşi răsfaţă ascultătorii cu cea mai bună muzică a momentului, mixată în trei ore cu dedicaţii şi voie bună! Începând cu 24 aprilie, Liviu Hodor invită câte un artist în emisiune, în fiecare marţi şi joi, pentru a-i afla şi cele mai ascunse secrete, în cadrul rubricii „Vedete la perete”.

Bucuresti, 26.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *