free download 78 travel guides written by experts

Trupa Bere Gratis a cantat live, la Europa FM, piesa „Despre mine si ea”

cu care spera sa mearga la Eurovision

Băieții de la Bere Gratis au venit, în această dimineață, la Europa FM, în emisiunea „Deșteptarea”, cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu.

Sâmbătă aceasta are loc finala națională pentru Eurovision. În total, 12 piese au fost selectate iar trupa Bere Gratis a cântat, live, în studioul Europa FM, piesa „Despre mine și ea” cu care concurează anul acesta.

Înregistrarea video, aici: https://www.youtube.com/watch?v=u9bVduyIPMo.

Liana Stanciu, soția lui Miță de la Bere Gratis este șefa delegației României la Eurovision.

„Dacă veți câștiga, atunci ce se întâmplă, cine se va retrage ca să nu fie conflict de interese?” a întrebat Vlad Petreanu.

„Liana își intră în atribuții din ziua de 2 martie. Dacă vom câștiga, atunci va exista o separare foarte corectă: ori ne retragem noi, ori va fi numit un alt șef al delegației, ca să nu existe conflict de interese. Vom lua decizia dacă va fi cazul. Niciodată n-am făcut astfel de planuri cu „dacă”. Ambele variante sunt posibile”, a spus Miță.

Până la Copenhaga însă, pe 1 aprilie, Bere Gratis are concert aniversar. Trupa împlinește 15 ani de existență. Concertul Bere Gratis „Două inimi”, are loc la Sala Polivalentă din Capitală.

„Deșteptarea” cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu se aude în fiecare dimineață, la Europa FM, de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00.

Bucuresti, 27.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *