metalshow

Trump – Cum sa devii bogat

Donald J. Trump cu Meredith Mclver
Pro Editura si Tipografie

Mirajul persoanelor faimoase si bogate atrage. Pro Editura si Tipografie vine cu o aparitie extrem de interesanta: o lucrare care ii apartine lui Donald J. Trump. ajutat in scriere de Meredith Mclver.

Trump – Cum sa devii bogat – este alcatuita din introducere, sase parti si anexa. Fiecare parte a carti acopera un anumit segment: Scoala de management si afaceri Donald J. Trump, ucenicia personala – sfaturile despre cariera -, banii, banii si iar banii, secretele negocierii, viata dupa Trump si din culisele emisiunii The Apprentice. Fiecare parte contine capitole scurte, presarate cu numeroase povestiri personale, cu sfaturi, idei si precizari. Toti cei ce vor citi aceasta lucrare interesanta au ocazia de a vedea care sunt convingerile lui Donald J. Trump, care a fost cariera sa, ce urmareste in relatia cu angajatii si in afaceri. Veti afla cum a castigat unele proiecte si care sunt planurile sale. Veti vedea ce fel de om este el, care ii sunt unele cunostinte si prieteni, ce angajati prefera si cum au ajuns acestia unde sunt, de ce ii place golful si nu numai.

O carte revelatorie – inclusiv daca se doreste a se vedea cum decurge programul unei intregi saptamani – minut cu minut. O carte care va permite sa aflati mai multe despre un personaj cunoscut in intreaga lume, un om de afaceri cu foarte multe succese dar si cu perioade grele (cand spre exemplu un cersetor era mai bogat decat el cu 9 miliarde de dolari, pentru ca acel cersetor nu avea bani, dar nici datoriile luiTrump). Veti observa perspective interesante dar si idei. Veti intalni elemente cu care sunteti de acord si altele care poate vin in contradictie cu modul in care vedeti dumneavoastra afacerile. In sfarsit, veti observa si multe constatari ale lui Donald J. Trump – inclusiv de genul "Toata lumea are o opinie. De cele mai multe ori, nu valoreaza nici cat hartia pe care e scrisa." p. 94 – dar si sfaturi de real folos.

O lectura care va va absorbi si care merita!

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *