free download 78 travel guides written by experts

TRUCKERMANIA – Pentru a noua oara, cautam cel mai bun sofer de camion

in liga internationala a soferilor FleetBoard Drivers’ League

● Participanţii se pot înregistra pe site-ul www.driversleague.com între 1 şi 31 mai, 2011
● Mii de şoferi de camion din întreaga lume îşi vor monitoriza stilul economic de conducere în munca lor de zi cu zi între 1 şi 30 iunie, 2011
● Nou: Rezultatele actuale ale şoferilor sunt mereu la îndemână prin intermediul aplicaţiei Driver’s League
● Finalele vor avea loc în septembrie, cu ajutorul partenerilor noştri şi cu premii atractive pentru participanţii din cele 13 regiuni

TRUCKERMANIA! FleetBoard Drivers’ League este din nou în pregătiri. Mii de şoferi ai camioanelor Mercedes-Benz din întreaga lume îşi vor demonstra abilităţile de conducere preventivă şi ecologică, utilizate în munca lor de zi cu zi alături de FleetBoard. Înregistrarea pentru tradiţionala FleetBoard Drivers’ League este deschisă din data de 1 mai până în data de 31 mai, 2011, pe site-ul www.driversleague.com. Cei mai buni şoferi din fiecare ţară se vor califica pentru captivanta finală live din septembrie.

Cea de-a noua ediţie a FleetBoard Drivers’ League promite de asemenea o competiţie sportivă, distracţie, dar şi un sentiment de împlinire pentru toţi participanţii. În ligile naţionale, vor concura între ei şoferii companiilor din România, Germania, Austria, Elveţia, Olanda, Marea Britanie, Italia, Spania, Polonia, Republica Cehă, Africa de Sud şi Orientul Mijlociu. Timp de patru săptămâni, fiecare deplasare va conta. Pe parcursul acestei perioade, fiecare şofer va avea un stil cât mai economic de conducere, pentru a câştiga titlul naţional.

Clasificările se bazează pe nota acordată stilului de conducere de către sistemul FleetBoard Analiza Performantei. Acesta este compus dintr-o serie de factori, precum stilul preventiv de conducere, schimbările treptelor de viteză, dar şi comportamentul de frânare şi, luând în considerare gradul de dificultate, oferă o analiză obiectivă a utilizării camionului.

Rezultatele stilurilor individuale de conducere sunt analizate şi actualizate zilnic pe parcursul lunii iunie pe site-ul www.driversleague.com. Anul acesta, o nouă caracteristică este disponibilă, iar companiile şi şoferii pot utiliza aplicaţia Driver’s League pentru iPhone şi iPad, care le permite să îşi acceseze rezultatele oricând. O funcţie specială permite utilizatorului să fie la curent cu clasificarea oricărui prieten şi cu evoluţia performanţei şoferului şi echipei.

Cel mai bun şofer din fiecare ţară se va califica în captivanta finală din septembrie. În acel moment, în urma unor probe practice speciale, cel mai bun şofer de camion Mercedes-Benz din lume va fi încoronat.

Partenerii ediţiei din acest an a FleetBoard Drivers’ League sunt: MICHELIN şi Krone, dar şi Mercedes-Benz TrailerAxleSystems, Voith, UTA, Mercedes-Benz CharterWay şi FERNFAHRER. Aceştia îi vor răsplăti pe cei mai buni şoferi cu premii atractive:

Premiul I: Trăieşte intens experienţa Truck Race din Spania alături de UTA. UTA va trimite două persoane la Madrid pentru o săptămână, pentru a urmări campionatul european de curse pentru camioane, din data de 2 octombrie, 2011, din Jarama. Aceasta include bilete pentru cursă, dar şi asigurarea transportului şi cazării cu demipensiune.

Compania căreia îi aparţine şoferul câştigător va primi trei luni de utilizare gratuită a unui autocamion cu semiremorcă, incluzând FleetBoard Managementul Vehiculelor, oferit de Mercedes-Benz CharterWay.

Premiul al II-lea: Bilete VIP la DTM pentru cursele finale din 22 – 23 octombrie, la circuitul din Hockenheimring, incluzând acces la zonele VIP, servicii exclusive de catering şi cazarea peste noapte pentru două persoane, din partea Mercedes-Benz TrailerAxleSystems.

Premiul al III-lea: Un set de patru anvelope – de iarnă sau de vară – pentru un autoturism, din partea MICHELIN.

Companiile ai căror şoferi s-au plasat pe locurile al doilea şi al treilea vor primi fiecare câte un set de şase anvelope destinate camioanelor – dispunând de profilele X® ENERGY™ SAVERGREEN XF şi XD de la MICHELIN.

Toţi ceilalţi finalişti vor primi ceasuri de înaltă calitate din partea MICHELIN.

„FleetBoard Drivers’ League este o perioadă specială a anului când creşte entuziasmul a mii de şoferi de camion şi companii, prin demonstrarea abilităţilor lor de conducere şi prin competiţia sportivă,” a declarat Markus Lipinsky, director general al Daimler FleetBoard. Şoferii de camion arată că îşi pot gestiona deplasările cu fiablitate şi eficienţă, economisesc combustibil pentru companiile lor şi reduc emisiile de CO2.

Pentru mai multe informaţii, sfaturi şi pentru înregistrare, accesaţi site-ul www.driversleague.com.

TRUCKERMANIA.

Despre Liga Şoferilor FleetBoard

FleetBoard Drivers’ League este o competiţie anuală dedicată stilului economic de conducere a camioanelor, căreia i se alătură companii de transport şi logistică din întreaga lume. Timp de patru săptămâni, toate deplasările participanţilor vor fi monitorizate de către sistemul FleetBoard Analiza Performanţei. Acesta ia în considerare gradul de dificultate în clasificarea listelor naţionale ale FleetBoard Drivers’ League şi utilizează varii factori, precum stilul preventiv de conducere, variaţia vitezei, dar şi comportamentul de frânare. Cei mai buni şoferi de camion din fiecare ţară vor fi invitaţi la finala din Germania. Aici, provocări incitante în materie de conducere economică, sigură şi abilă vor determina câştigătorul final. FleetBoard Drivers’ League 2011 se află la cea de-a noua ediţie, iar în fiecare an i se alătură din ce în ce mai mulţi participanţi din întreaga lume. În 2010, au participat 8.000 de şoferi de la 240 de companii. Performanţele din ce în ce mai înalte din topul listelor de clasificări dovedesc că numărul şoferilor şi companiilor preocupate de implementarea unor stiluri de conducere care să protejeze resursele este în creştere.

Despre FleetBoard

Daimler FleetBoard GmbH este unul dintre liderii de piaţă din Europa în sectorul telematicii autovehiculelor comerciale. Sistemele şi serviciile FleetBoard sunt concepute special pentru managerii de flotă, dispeceri şi pentru şoferii camioanelor, autobuzelor şi autovehiculelor comerciale uşoare de toate mărcile, din toate sectoarele industriale. De mulţi ani FleetBoard este cunoscut ca un sistem de management al flotelor, ce asigură o eficienţă economică crescută şi transparenţă, dar şi o tehnologie uşor de operat, ce sprijină conducătorii auto în activitatea lor de zi cu zi. Cu sediul în Stuttgart, compania este o filială 100% Daimler, precum şi o unitate testată şi certificată de către DEKRA, în conformitate cu DIN EN ISO 9001:2008. De la lansarea sa pe piaţă în anul 2000, FleetBoard a fost instalat în peste 75.000 de autovehicule pentru circa 2000 de clienţi.

Stuttgart / Bucuresti, 21.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *