free download 78 travel guides written by experts

“Trooper 12 ani – amintiri”: un nou turneu national Trooper

Trooper, cel mai prestigios grup de heavy metal din Romania, sarbatoreste cei 12 ani dedicati muzicii rock prin turneu national “Trooper 12 ani- amintiri”. Acesta va cuprinde principalele 20 de orase ale tarii.

Deschiderea turneului va avea loc la Tirgoviste, simbata, 29 martie 2008, printr-un concert special, unplugged, intr-o locatie la fel de speciala, cunoscuta mai mult pentru concertele de muzica clasica organizate aici: Aula Universitatii Valahia. “Trooper 12 ani-amintiri” este cel mai ambitios turneu al formatiei de pina acum si este gindit sa ofere zecilor de mii de fani ai grupului un “best of Trooper”, dar si multe suprize care vor fi dezvaluite pe parcurs.

Alin Dinca, solist Trooper: “ Promitem prietenilor nostri din toata tara un show pe cinste! Asa cum i-am obisnuit, ii invitam la o mare petrecere, o evadare in muzica, in care sa se regaseasca cu dorintele si aspiratiile lor, in care sa ne bucuram impreuna si sa uitam de gri-ul cotidian.”

Aurelian Dinca, chitarist Trooper: “Vrem sa sarbatorim cei 12 ani de Trooper, prin a le multumi prietenilor din toata tara. Tocmai de aceea vrem sa ajungem peste tot, sa ii intalnim si sa le aratam ca datorita lor, dupa 12 ani, suntem inca pe baricade!”

Sarbatoarea Trooper -12 ani este cu atit mai mare, cu cit Trooper aduce prietenilor sai nu doar
bucuria de a fi parte a unor evenimente de exceptie, dar si posibilitatea sa afle mai multe despre istoria trupei din boxsetul aniversar “Trooper 12 ani- Amintiri”. Coiotul, Balaurul, Oscar, John si Popa, alturi de prietenul lor Vili, au lucrat in cursul anului trecut si au finalizat o carte-album, tiparita in conditii grafice de exceptie, ce cuprinde istoria formatiei, precum si un film documentar prezentat acum pe DVD. La acestea se adauga cele 3 albume Trooper scoase in timpul celor 12 ani de activitate.

Alin Dinca, solist Trooper: “Boxsetul inseamna 12 ani de munca adunati la un loc, 12 ani de prietenie intre zeci de mii de oameni din toata tara, si nu numai. Boxsetul ii reprezinta pe toti cei care au gandit un lucru bun in legatura cu Trooper, pe toti cei care ne-au invatat sa cantam, toti cei care au atins cu un deget istoria noastra. Ei sunt cu totii Trooper.”

Turneul, organizat impreuna cu Promusic Production si Maximum Rock Magazin, va continua astfel: 13 aprilie – Irish & Music Pub (Cluj); 17 aprilie – Top T (Buzau); 2 mai – Club Barock (Petrosani); 3 mai – Club Jazz (Timisoara); 16 iunie – Babel Fast (Targoviste).
In curind, noi concerte confirmate pe www.trooper.ro.

Bucuresti, 28.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *