free download 78 travel guides written by experts

Trofeu pentru Spotlight la Green Awards 2008

Spotlight a castigat impreuna cu Administratia Nationala „Apele Romane” premiul Green Awards 2008 la categoria Best Green International Campaign, in cadrul festivalului britanic Green Awards. Campania „Sa pastram Apele Curate” este primul efort integrat de comunicare pentru protectia mediului din Romania premiata la un festival international consacrat problemelor de mediu.  

Aflat la a treia ediţie, festivalul Green Awards este organizat şi sustinut de catre organizatii internationale de protectia mediului, din Anglia si de la nivelul Uniunii Europene. Criteriile de selectie sunt creativitatea ideilor si impactul pe care le au conceptele de comunicare si media asupra mediului socio-economic. Campania „Sa pastram Apele Curate” a fost premiata alaturi de institutii si organizatii internationale cu traditie in derularea campaniilor de CSR, media si publicitate, cum ar fi Nokia, Coca-Cola, UNEP (United Nations Environment Programme) sau International Fund for Animal Welfare. 

„Este pentru prima data in istoria Administratiei Nationale „Apele Romane” cand initiaza si ajunge sa fie premiata in cadrul unui concurs international prestigios, alaturi de institutii cu traditie in domeniul campaniilor de media si publicitate, pe probleme de protectia mediului.” A declarat Marius Postelnicescu, director general ANAR.

Campania a fost declinata in spot TV, macheta de presa (meDOZA), materiale pentru sustinerea activitatilor de ecologizare si materiale educationale pentru copii. „Ne bucuram ca am incheiat pe podium prima participare romaneasca la Green Awards. Pentru noi e incununarea lucrului la o campanie creativa cu ale carei rezultate ne simteam deja confortabil. E un semn ca astfel de proiecte se pot derula si intr-un cadru strategic si integrat iar comunicarea pentru initiativele verzi iese incet, incet din spatiul punctual si mai lipsit de deadline al  pro-bono-ului. ”

Echipa care s-a murdarit cu verde in acest proiect ii contine pe urmatorii: Victor Savu (Client Service Director), Ion Barbu (Creative Director), Alex Bracov (Art Director), Stefania Apostol (Account Executive), Gabriela Cioloca (Media Planner) cu sprijinul domnului Director General ANAR Marius Postelnicescu si al Purtatorului de Cuvant, doamna Ana-Maria Tanase.

Spotlight este o agentie de publicitate full-service, infiintata in 1999. Printre clientii agentiei se numara: Jidvei, Elmiplant, Fares, IFB Finwest, JW Marriott, Kolo, UPC, Fonomat, Richter si Asociatia Nationale Apele Romane. Spotlight este membra UAPR, IAA si a retelei globale ICOM.

Bucuresti, 18.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *