Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Triumph intră în lumea Enduro și Motocross

Ricky Carmichael și iván Cervantes sunt două dintre numele mari care vor ajuta la dezvoltarea noilor modele

Producătorul britanic de motociclete Triumph dezvăluie unul dintre cele mai importante planuri de viitor – dezvoltarea unei noi serii de motociclete, special dedicată competițiilor Motocross și Eduro.

Acest moment va fi însoțit de angajamentul companiei Triumph de a se implica în mod direct în cursele de campionat de top MX și Enduro pentru a asigura suport tethnic motocicliștilor din întreaga lume.

Pentru a marca acest moment important în istoria Triumph, producătorul britanic a încheiat un parteneriat cu doi piloți legendari – Ricky Carmichael și Ivan Cervantes, deținător a 5 titluri de campion mondial Enduro – care vor ajuta la testarea și pregătirea noilor modele.

Triumph Motocross & Enduro

,,Anunțul de astăzi marchează un nou început pentru Triumph, la care toată lumea este încântată să ia parte. Ne luăm angajamentul 100% să avem un impact de lungă durată în această lume extrem de competitivă și exigentă, singura noastră ambiție fiind aceea de a oferi o nouă serie de motociclete câștigătoare pentru noile generații de piloți Triumph”, spune Nick Bloor: CEO Triumph Motorcycles Ltd.

,,Este o oportunitate incredibilă pentru mine să fac parte din echipa unui brand istoric”, spune Ricky Carmichael. El adaugă: ,,Să construiesc ceva de la zero este un lucru care mă provoacă în această etapă a carierei mele. Ceea ce este impresionant pentru mine este dedicarea și pasiunea Triumph de a dezvolta produse de top”, mai spun acesta.

Și Ivan Cervantes a îmbrățișat propunerea Triumph de a fi parte din echipa de dezvoltare a noilor modele: ,,La fel ca și mine, toți cei din echipa Triumph se concentrează să realizeze motocicletele la cel mai înalte standarde. Abia aștept să văd modelele concurând la nivel mondial, dar, bineînțeles, aștept cu nerăbdare momentul în care voi vedea unul dintre modele și voi ști că am făcut parte din acest proiect special”.

Mai multe detalii despre lansarea noii serii de motociclete Triumph, dedicată competițiilor Motocross și Enduro, precum și întreaga poveste vor putea fi urmărite în următoarele luni pe site-ul official https://www.triumphmotorcycles.co.uk/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *