free download 78 travel guides written by experts

Tritonic lanseaza prima carte interactiva din Romania

Editura Tritonic lanseaza sambata, 20 iunie, prima carte interactiva scrisa in Romania – “Eu cine sunt?”, semnata Mihail Musat. Evenimentul va avea loc la ora 15.00, la standul editurii deschis la targul de carte Bookfest, ce are loc in perioada 17-21 iunie in complexul expozitional Romexpo.

“Eu cine sunt?” este o carte pentru cititor, pentru regasirea sa. O carte in care el sa calatoreasca in viata lui, nu in a altuia. Aceasta ofera cititorului libertatea de a gasi propriile raspunsuri. Este o carte deschisa pe care oricine o va scrie in felul sau propriu. Capitolele de intrebari au titluri cheie pentru ceea ce inseamna dezvoltarea si evolutia unui individ.

“Eu cine sunt?” este o carte unica, ce te invata cum sa iti pui intrebari, nu doar sa ai raspunsuri. „Cartea este aparent simpla pentru ca nu are mult text, insa de aici vine provocarea pentru cititor de a descoperi in el insusi ceea ce se potriveste pe fiecare pagina…fiecare pagina a vietii. Prin aceasta carte, il invit pe cititor, într-o calatorie catre el insusi. O calatorie în care sa descopere mai multe despre cine este, încotro vrea sa se îndrepte si ce alege sa faca pentru a ajunge acolo”, spune Mihail Musat despre demersul sau.

Despre Mihail Musat
Mihail Musat a absolvit in 2006 Facultatea de Cibernetica din cadrul ASE Bucuresti. In prezent isi pregateste lucrarea de dizertatie in cadrul programului de master Comunicare si Managementul Resurselor Umane – Facultatea de Comunicare David Ogilvy Bucuresti (SNSPA) pe o tema de Coaching colectiv. Dupa 8 ani de experienţe in ONG si multinationale, atat in Romania cat si in strainatate, pe domeniul trainingului si al managementului in IT s-a decis sa se dedice intru totul viselor sale de a ii ajuta pe cei din jur. Face asta in prezent prin site-ul www.LumeBuna.ro, proiectul de coaching colectiv WhichWay.ro, blogul personal si activitati de mentorat cu tineri studenti si liceeni.

Ne spune despre el “Sunt pasionat de Educaţie şi descoperirea potentialului UNIC al fiecărui individ… începând cu mine bineînţeles”. Visul lui, asa cum tot el ne spune: “Să ajut România să ajungă o ţară cu oameni mai încrezători în sine”.

Bucuresti, 18.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *