free download 78 travel guides written by experts

Tritonic la Simfest 2009

Editura Tritonic va fi prezenta si in acest an in calitate de partener si participant la Festivalul Televiziunilor Locale si Producatorilor Independenti, Simfest, desfasurat in perioada 25 – 30 august 2009 in Cetatea Medievala din Targu Mures.

Veti gasi standul editurii noastre la Simfest 2009, in dupa-amiaza zilei de vineri, 28 august si duminica, 30 august , cu o oferta foarte avantajoasa: carti din toate colectiile cu reduceri de minim 50% si cosuri cu volume la 3 si 5 lei.

Carti din colectia Comunicare / Media a editurii Tritonic vor fi oferite premiu participantilor  la o competitie care are ca scop incurajarea si sprijinul tinerilor aspiranti la o cariera in televiziune (reporteri, realizatori, cameramani, producatori de televiziuni locale si chiar free-lanceri).

Festivalul, aflat la cea de-a VII-a editie, se bucura de recunoastere, fiind inclus in parteneriate prestigioase precum cel cu Festivalul International de Film de Televiziune DETECTIVEFEST din Moscova sau parteneriatul permanent cu Compania Caledionia Media din Edinburg, Scotia.

Anul acesta, la eveniment sunt asteptati sa participe peste 200 de ziaristi din tara si strainatate.

Pentru mai multe informatii privind programlul festivalului, si  activitatile desfasurate in cadrul acestuia, puteti vizita site-ul festivalului: //www.simfest.ro/.

Bucuresti, 27.08.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *