free download 78 travel guides written by experts

Triplu asasinat, la „Sabbag in actiune”

Maine, incepand cu ora 22.30, la „Sabbagh in actiune” este prezentat un caz cutremurator, care a revoltat intreaga tara. Intr-o seara de aprilie a anului curent, o crima pasionala, savarsita de un tanar de 20 de ani, impreuna cu fratele si tatal sau, a indignat locuitorii comunei Stoenesti, din judetul Arges.

O tanara de 17 ani, tatal ei si bunicul sunt cei care au platit cu viata razbunarea crunta a unui baiat de 20 de ani. Cei trei agresori, inarmati cu cutite, au dat navala in casa peste familia concubinei lasand in urma o baie de sange. Imediat dupa atac, cei trei agresori au fugit, dar au fost prinsi cateva ore mai tarziu de politisti.

Cu toate ca cei trei criminali se afla in arest preventiv si asteapta sa fie judecati pentru oribila crima, comunitatea este in continuare furioasa si a decis sa isi faca propria judecata.

Cat de nemiloasa e judecata comunitatii aflati vineri, incepand cu ora 22.30  la Kanal D, in emisiunea “Sabbagh in actiune”. Si tot atunci veti afla cum au pierdut toata agoniseala de o viata niste oameni din judetul Mures, dupa ce au recurs la imprumuturi de la camatari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *