Shadow

TRIND Cosmetics, acum și în România

Brandul olandez TRIND, care a devenit lider mondial în domeniul nail care datorită produselor dedicate îngrijirii eficiente și delicate a unghiilor, se lansează acum și în România. Cu o experiență de peste 25 de ani în nail care, TRIND s-a remarcat la nivel internațional în peste 30 de țări, fiind specialistul în unghii sănătoase a milioane de oameni de pretutindeni.

TRIND promovează naturalețea și eleganța prin produse ce redau strălucirea și vitalitatea unghiilor, pe care le promite perfecte în doar 2 saptămâni. Produsele TRIND sunt unice, conținând ingrediente de înaltă calitate, precum keratina, extrasul de lotus, complexul de vitamine A, C și E, cu ajutorul cărora acestea se regenerează și se hidratează. Astfel, unghiile fragile, subțiri, moi și exfolitate își recapătă în scurt timp sănătatea și suplețea.

trind-boho-vibes
Brandul cosmetic propune o gamă completă pentru îngrijirea profesionistă a unghiilor, mâinilor și picioarelor. TRIND Nail Repair Natural este unul dintre cele mai apreciate produse din gama TRIND, un întăritor unic care hidratează și regenerează rapid unghiile. Prin restabilirea echilbrului de keratină și lichid natural al unghiei, aceasta devine puternică și flexibilă.

Balsamurile tratează cuticulele, cremele și măștile catifelează pielea sensibilă a mâinilor și picioarelor. Tratamentele hidratante și regeneratoare pentru unghii sănătoase sunt disponibile în nuanțe naturale și colorate, în variante lucioase sau mate, ce desăvârșesc look-ul fiecărei persoane.

Produsele marca TRIND sunt recomandate și sportivilor de performanță, sau persoanelor care întâmpină probleme medicale la nivelul unghiilor, întrucât serurile revoluționare ale brandului olandez luptă împotriva infecțiilor din aceste zone.

Toate produsele din gama TRIND pot fi aplicate cu ușurință atât acasă, fiind disponibile online, pe www.trind.ro, cât și în centrele de beauty partenere.

“TRIND este un brand cu rezonanță la nivel mondial, ce înregistrează un succes uriaș din țara de origine, Olanda, până în State, Japonia, Malaezia, sau Africa de Sud. Ne dorim ca TRIND să ajungă în topul preferințelor românilor în ceea ce privește produsele de nail, hand și foot care. TRIND pune accent pe naturalețe, frumusețe și sănătate, ceea ce noi încurajăm”, declară Ana Popescu și Radu Răsădean, cei doi antreprenori care promovează brandul olandez în România.

Odată cu inaugurarea oficială pe piața din România, TRIND lansează ediția limitată Boho Vibes Summer 2017, inspirată de peisajele exotice ale plajelor din Ibiza, ale apusurilor de soare, valurilor mării și atmosferei efervescente pe care o emană insula Ibiza.

Boho Summer Vibes by TRIND propune lacuri în nuanțe surprinzătoare, sofisticate, intense și luminoase, care te duc cu gândul la vară, vacanță, soare, plajă, distracție și relaxare, care înfrumusețează și fortifică unghiile. Las Dalias (roz pal), Es Vedra (verde deschis), Happy Hippie (light fuchsia), Sunset Ashram (culoarea soarelui la apus), Balearic Blue (albastru turcoaz) și Summer of Love (galben intens) sunt culori vibrante ce debordează de energie, îndeamnă la bucurie și se potrivesc cu pielea bronzată din timpul verii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *