free download 78 travel guides written by experts

Tricky: “As vrea sa pot cinta ca Janis Joplin sau PJ Harvey”

Artistul britanic Tricky, cunoscut pentru stilul vocal soptit si ragusit, a declarat in multe ocazii ca scrie versuri gandindu-se ca vor fi cintate de o femeie. Tot Tricky a  mai spus si ca mama lui, care a murit cind el avea 4 ani, vorbeste prin intermediul versurilor scrise de el.

Fost coleg al celor de la Massive Attack si Portishead, Tricky recunoaste ca i-ar placea sa cinte ca Janis Joplin sau PJ Harvey, insa nu poate, drept pentru care a colaborat de-a lungul anilor cu Alison Goldfrapp, Cindy Lauper, Alanis Morisette, Neneh Cherry sau Bjork.

Tricky nu a reusit niciodata sa cante CA PJ Harvey, in schimb a cantat CU PJ Harvey, pe single-ul "Broken Homes", aparut in 1998. "Polly este singura artista pe care o admir neconditionat.", spune Tricky, care viseaza sa scoata un album intreg cu PJ Harvey.

Prin intermediul fundatiei Phoenix, Tricky va veni pe 26 noiembrie la Sala Palatului intr-un concert de doua ore, sustinut de ProFM Black (radio on line pe profm.ro), care seamana mai mult cu un concert de rock, pe scena alaturi de el urcind o trupa care are in componenta tobe, chitara, clape, chitara bas si backing vocals.

Biletele costa 60, 80 si 100 de lei si se gasesc online – www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro , www.eventim.ro – si la Sala Palatului, Librariile Carturesti, magazinul Unirea, magazinul Muzica, Music Shop, precum si in retelele de magazine Diverta, Carrefour Voiaj, Germanos, Flanco si Flamingo Computers din toata tara.

Bucuresti, 10.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *