free download 78 travel guides written by experts

Tribut Michael Jackson la Bucuresti, alaturi de 2.000 de fani!

Sambata, 8 august in Bucuresti, peste 2.000 de romani au dansat pe binecunoscuta melodie “Beat it”, in semn de omagiul international pentru regele muzicii pop, Michael Jackson. Evenimentul a avut loc in trei locatii diferite – parcul Herastrau, Piata Universitatii si parcul Tineretului.

Numarul de oameni prezenti a depasit asteptarile organizatorilor si au transformat momentul intr-o adevarata intalnire a fanilor lui Michael. De asemenea, la initiativa acestora evenimentul s-a petrecut si intr-o locatie neplanificata initial – parcul Tineretului, luand prin surprindere trecatorii.

Dansatorii au invatat pasii cu cateva zile inainte de eveniment, cu ajutorul unui video difuzat pe internet. Acestia s-au intalnit sambata la ora 15.00 in parcarea clubului Fratelli din Bucuresti si au repetat pentru prima data dansul in formula finala, timp de o ora si jumatate.

Alin Dragnea, unul dintre participantii la eveniment declara: “Michael este motivul pentru care toti ne-am apucat de dans. Ma bucur mult ca si Romania a dedicat acest moment special astazi, alaturandu-se celorlalte capitale ale lumii.”

Video-ul oficial este la acest link:
//www.youtube.com/watch?v=TKTQFCg12zY

Fotografii print/online puteti descarca de la acest link: //www.mjtributebucharest.ro/?p=136

In curand va aparea si “making-of-ul” pe site-ul oficial al evenimentului www.mjtributebucharest.ro .

Multumiri celor care au ajutat la realizarea evenimentului: scoala de dans OneBeat din Bucuresti, Fan Club Michael Jackson Romania, The Lazy, The Grumpy & Co. si bineinteles tuturor celor care au participat.

Acest moment dedicat lui Michael Jackson a pornit la initiativa unei scoli de dans din Stockholm, facand in scurt timp inconjurul lumii. Locuri precum Paris, New York, Londra, Amsterdam, Tai Pei au reusit sa stranga pe strada sute de iubitori Michael Jackson, dedicandu-i un scurt moment de dans pe una din melodiile sale.

Bucuresti, 10.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *