Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Tribunalul spaniol sustine dreptul PokerStars de a oferi servicii de poker online

Decizia judecătorească confirmă că operațiunile companiei s-au derulat întotdeauna perfect legal

Un tribunal din Barcelona a decis în favoarea PokerStars, reafirmând că aceasta, cel mai mare operator de poker online din lume, a funcţionat absolut legal în Spania încă din 2001, când a început să îşi ofere serviciile.

În prezent, PokerStars operează pe www.pokerstars.es sub o licenţă specială pentru jocuri online, emisă de Comisia pentru Jocuri a Spaniei (DGOJ) în iunie 2012, când guvernul spaniol a început să acorde astfel de licenţe. Săptămâna aceasta, un tribunal din Barcelona a confirmat poziţia PokerStars, confirmând că aceasta a acţionat perfect legal  în ţară în perioada premergătoare lui iunie 2012, lipsa de norme în domeniu înseamnând că nu existau legi relevante care să interzică acest gen de activităţi.

“Această decizie confirmă consilierea juridică pe baza căreia acţionăm în Spania de mai mulţi ani. Suntem foarte încântaţi că tribunalul s-a declarat de acord cu poziţia noastră şi suntem nerăbdători să continuăm să ne oferim serviciile de poker pe bază de licenţă, ca brand-lider în domeniu, pe piaţa din Spania,” a declarat Paul Telford, Group General Counsel.

Decizia judecătorească respinge plângerea formulată de Codere, compania spaniolă multinaţională de jocuri.

“Decizia tribunalului din Barcelona este absolut clară, stabilind că PokerStars a acţionat dintotdeauna perfect legal în Spania. Suntem foarte încântaţi de acest rezultat, pentru că astfel se clarifică o chestiune care, după părerea noastră, nici nu ar fi trebuit să ajungă vreodată într-o sală de tribunal," a declarat Antonio Vázquez-Guillén, partener în cadrul firmei Allen & Overy, avocatul PokerStars pentru acest caz.

Bucuresti, 20.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *