Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Bucură-te de intensitatea celei mai rapide curse de schi din lume în Tribuna Mastercard la Cupa Mondială de Schi Alpin

Mastercard oferă iubitorilor sportului de iarnă cea mai frumoasă priveliște: aceștia pot câştiga, în perioada decembrie 2016 – 8 ianuarie 2017, un pachet turistic complet în renumita staţiune Kitzbühel din Austria, la Cupa Mondială de Schi Alpin.

Parte a programului Priceless© Cities lansat de Mastercard, campania oferă două pachete turistice duble all inclusive la Kitzbühel și alte numeroase surprize, printre care o vizită la cabana de start a concurenților din cursă, ghid privat de schi pe parcursul zilelor și chiar oportunitatea de a întâlni legendele schiului mondial.

“Continuăm seria privilegiilor pe care le gândim atent pentru utilizatorii Mastercard din țară pentru că vrem ca aceștia să aibă parte de experiențe premium, de neprețuit. Și pentru că românii sunt mari iubitori ai sporturilor de iarnă, acum, la deschiderea sezonului rece, suntem mai mult ca oricând alături de posesorii de carduri Mastercard pasionați de schi. Le dedicăm acestora și persoanelor lor dragi una dintre cele mai frumoase surprize: îi invităm să trăiască momente unice, pe pârtie”, a declarat Raluca Nicolaescu, Marketing Manager Mastercard România.

Pasionații de schi au șansa de a urmări cursa la intensitate maximă, direct din tribuna Mastercard VIP: pentru a participa în cadrul campaniei, iubitorii sporturilor de iarnă se pot înscrie în platforma www.priceless.com, iar câștigătorii vor fi aleși prin intermediul tragerii la sorți electronice pe data de 11 ianuarie 2017. Cu o valoare de peste 30.000 Euro, vacanțele vor avea loc în perioada 19-21 ianuarie 2017.

Platforma Priceless©Cities (www.priceless.com), creată special pentru posesorii de carduri Mastercard,  propune în mod constant acestora oferte dedicate în cele mai importante destinaţii turistice ale lumii. Utilizatorii pot alege din peste 40 de orașe sute de oferte atractive existente, care depășesc simplele oferte de turism, fiind experiențe unice, personalizate. Printre beneficiile oferite pasionaților de călătorii se numără reduceri pentru cazarea în cele mai bune hoteluri, experiențe personalizate la saloane de înfrumusețare și cluburi sportive, ateliere și workshop-uri pentru diverse activități, vizite culturale, acces la evenimente private și multe altele.

Mai multe detalii sunt disponbile pe www.mastercard.com/ro şi www.priceless.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *