Tribal Fest Bucharest 2014

"In Noiembrie va invitam la cea de-a doua editie a TribalFestBucharest, primul festival de dans alternativ din Romania! Cu specific Tribal Fusion, festivalul va gazdui aparitiile dansatoarelor din tara si din SUA, Germania, Ukraina, Anglia, Italia.

Ce se intampla la TribalFestBucharest?

Pe 15-16 Noiembrie, la Body Fly Gym vor avea loc 4 workshopuri de dans cu Deb Rubin din Portland, SUA. Deb este una dintre initiatoarele miscarii Tribal Fusion.

Pe 15 Noiembrie intre 7 -10 PM va asteptam cu un spectacol la club Colectiv pe str. Tabacari nr. 7.

In program, dance performances si muzica live:
Django Sound Quartet – gypsy jazz – https://www.youtube.com/watch?v=-uN8HxKQeJA

Mihai Toma – ethnic dub step – https://www.youtube.com/watch?v=pUoFck3SMpw

Tribal Nova – Mediterranean beats

Ce este Tribal Fusion?

Tribal Fusion este un stil de dans contemporan, nascut la inceputul anilor 2000, in San Francisco (SUA). Acesta imbina elemente de dans traditionale (african tribal, balinez, flamenco), clasice (indian sau persan), folclorice (egiptean) precum si moderne (hip-hop, breakdance). Toate au la baza un filon comun: dansul oriental. Figuri iconice ale acestui stil sunt Rachel Brice, Zoe Jakes, Deb Rubin.

Detalii pt. inscrierile la workshopuri precum si imagini de la TribalFestBucharest 2013, gasiti pe site-ul evenimentului: //tribalfestbucharest.com/ sau pe grupul nostru de Facebook. – Tribal Fest 2013.

Donatia sugerata pentru spectacolul din 15 Noiembrie este 35 de RON."

Bucuresti, 07.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *