free download 78 travel guides written by experts

Trevor Jackson se pregateste sa devina noul star R’n’B

Trevor Jackson, unul dintre cei mai promitatori artisti din noul val, a lansat de curand un prim videoclip extras de pe proiectul sau discografic "In My Feelings". Premiera a avut loc pe site-ul globalgrind.com.

Clipul "Simple As This" il prezinta pe Trevor conducand un model clasic de Chevrolet prin Atlanta si gandindu-se la o cum ar arata o muza vrajita de celebritatea sa. Spre deosebire de alte videoclipuri lansate pana acum, acesta ni-l infatiseaza pe Trevor atingand un punct important al maturitatii sale artistice.

"Din punct de vedere estetic, este diferit fata de orice alt videoclip pe care l-am filmat si reprezinta exact ceea ce voiam sa reprezint vizual pentru inceput. Este doar primul dintre multe clipuri pe care le voi face pentru piesele extrase de pe mixtape-ul meu In My Feelings. Sunt foarte mandru ca acesta [Simple As This] a fost primul", a declarat Trevor.

"Am vrut ca videoclipul sa fie cat mai simplu posibil tocmai pentru ca am vrut ca atentia sa se indrepte asupra versurilor. Am scris piesa in Atlanta, de aceea a fost important pentru mine sa filmez clipul acolo unde am capatat vibe-ul potrivit pentru a compune", a continuat Trevor.

Maturizarea artistica a lui Trevor se manifesta pe mai multe planuri. Acesta s-a alaturat distributiei serialului ABC, "American Crime" care va fi difuzat in toamna acestui an.

Trevor Jackson si-a dobandit popularitatea odata cu interpretarea lui Kriss Diffy in filmul de succes semnat Disney Channel, "Let It Shine". Totodata, artistul american si-a facut aparitia pe scena Broadway in musicalul "Regele Leu", unde i-a dat viata tanarului Simba.

Foto: WMG

Bucuresti, 12.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *