free download 78 travel guides written by experts

Trendul sezonului rece in beauty: impachetarile cu aur

Cel mai in voga tratament corporal din Statele Unite este prezent din aceasta luna in salonul Maraviglia, din Bucuresti. Impachetarile cu aur au devenit in ultima perioada tratamentul corporal preferat al femeilor din intreaga lume, acesta fiind folosit de vedete precum Jennifer Lopez.

Efectul vizibil de stralucire a pielii obtinut dupa prima sedinta de impachetare a facut ca aceasta tehnica sa fie utilizata de tot mai multe cliente ale saloanelor de infrumusetare. Salonul Maraviglia isi rasfata clientele in aceasta iarna cu impachetarile cu aur. Echipa de specialisti din cadrul salonului ofera consultanta gratuita pentru alegerea tipului de tratament astfel incat efectele sa fie vizibile in cel mai scurt timp. Impachetarile cu aur variaza in functie de efectele dorite. Au un mare avantaj, acela ca se pot face atat la rece cat si la cald, in functie de necesitatile fiecarei persoane. Tratamentul "la rece", ofera elasticitate, catifelare si stralucire pielii. Tratamentul “la cald”, la termocuverta, are rol si de slabire pe langa faptul ca reda elasticitatea, catifelarea si stralucirea pielii.

Cremele folosite pentru impachetari contin ingredienti naturali care asigura hidratarea pielii pe termen lung dar si efectul magic de stalucire dat de aurul de 23 de karate. Cremele au in compozitie proteine de matase, extract de ghimbir si lipozomi cu cafeina, carnitina si coenzima Q10. Impachetarile au ca ingredienti bioactivi iedera, proteine de orez, avocado, amestec de diferite tipuri de unt (shea butter, cacao butter, ulei de masline si ulei de jojoba) si extracte de plante. Noua metoda de impachetare ofera cea mai eficienta hidratare a pielii si ofera stralucire fara a utiliza produsele cosmetice traditionale.

Bucuresti, 16.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *