Shadow

Trendsetterii pitici se îmbracă de la Mr. Pich

Ultima lună de primăvară înseamnă o explozie de culoare, forme jucăușe, zile mai lungi ce îmbie la mai multă joacă, dar și alegerea celor mai cool outfit-uri pentru Ziua Internațională a Copilului, moment în care până și părinții nostalgici vor să mai simtă fiorii copilăriei.

Dacă la începutul acestei veri, cuvintele cheie sunt joc, joacă, veselie și numai zâmbete, dress code-ul răsfățaților familiei este cum altfel decât urban chic din cap până în picioare.

Cele mai răzvratite fetițe vor fi fericite să îmbrace cele mai jucăușe rochițe. Cu coadă de pisică, urechi de ursuleț Panda sau cu un flamingo roz catifelat, hăinuțele Mr. Pich înlătură dramele din fața șifonierului în fiecare dimineață.

trendsetteri-pitici
În fiecare zi, micul tău influencer va fi, pe rând, personaj de poveste sau supererou, însă de fiecare dată va fi o apariție de senzație.

Rochița evazată Sugar va face orice fetiță să se îndrăgostească iremediabil de drăgălașul flamingo roz și catifelat ce-i va deveni imediat prietenul preferat.

Iar pentru pisicuța familei, Mr. Pich recomandș rochița cu mâneci scurte și cu design pufos de pisică – Cool Cat.

Confortabile, din materiale fine, dar lejere, rochițele Mr. Pich sunt perfecte pentru evenimentele speciale, dar și pentru zilele lungi petrecute la joacă în care fetele se întrec cu baieții la alergat și cățărat. Atunci când nu ne putem hotărî la nici o rochiță, body-ul Dancing Dora accesorizat cu o pereche de colanți colorați este cea mai simplă alegere pentru o fetiță care nu vrea sa fie ca toate celelalte. Iar dacă ne plac cu adevărat colanții și vrem să îndrăznim și mai mult, putem opta pentru Happy Legs – în alb cu dungi negre verticale și două pete de culoare – galben și roz pal chiar în genunchi, pentru a înregistra toate aventurile de la joacă.

Stilul urban chic nu limitează libertatea de mișcare a celor mici, din contră, adaugă capitole stufoase poveștilor din copilărie, îndemnând mereu la scrierea de noi și noi povești. În acord cu personalitatea puternică a băieților, un outfit compus din hanoracul Zipp it și pantalonii Splash adaugă tot ce este de spus despre cel care va fi adultul independent de mâine. Și când va fi mare va merge la sală, însă până atunci poate avea un abdomen perfect, purtând o bluză cu detalii 3D.

Accesează universul Mr. Pich și vei descoperi cele mai creative outfit-uri pentru copii și ultimele tendințe ale celor mai importanți jucători din industria fashion.

Prețuri produse:
Jacheta Hoodie Zipp it BangBang CPH – 332 Lei
Pantaloni Pants Splash Black Nununu – 249 Lei
Panda Happy Legs Leggings Happy Legs BangBang CPH – 168 Lei
Sugar Dress Sugar BangBang CPH – 327 Lei

Rochita Cool Cat BangBang CPH – 280 Lei
Pantaloni Shorts Charcoal Nununu – 260 Lei
Bluza Long sleeve BRUTALIS BangBang CPH – 180.00Lei
Pelerina Jacket ELEPHANT MAN Yellow GOSOAKY  – 291 Lei
Colanti Tights DOTS&STRIPES Bangbang CPH – 93.00 Lei
Top Gymsuit Dancing Dora BangBang CPH 211 Lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *