metalshow

Ce se poartă în materie de ceasuri? Trend-urile cameleonice

Chiar dacă timpul pare că nu mai are deloc răbdare cu noi, de ce să nu urmărim scurgerea sa într-un stil care ni se potriveşte în totalitate. Albe, negre sau într-o explozie de culori, pentru el sau pentru ea, ceasurile Worwit recomandate de Cameleonia pentru sezonul de primăvară-vară 2016 se remarcă prin design contemporan, casual, dar şi elegant.

Share your time, motto-ul colecţiei te îndeamnă la dinamism, actiune şi la o vară plină culoare, întocmai aşa cum visezi.


Vara aceasta, fie că avem de gand să ne pierdem pe străduţele înguste ale unei insule, fie că luam la pas un oraş cosmopolit, la Cameleonia găsim varianta potrivită cu planurile şi stilul vestimentar propriu. Curelele de silicon lejere şi moderne, mecanismul seiko şi nuanţele în tendinţe transformă ceasul Worwit într-un partener de nădejde şi chic atât pentru activităţile zilnice, cât şi  pentru evadările plănuite pentru această vară.

Colecţia pentru doamne include ceasuri cu cadrane elegante potrivite pentru un stil mai sofisticat, dar şi cadrane mai simple, casual, amplificate de nuanţe puternice perfecte pentru după-amiezile lungi la shopping, cappucino în piaţa San Marco sau îngheţata colorată savurată în pieţele aglomerate ale lumii. Pentru toate aceste planuri ambiţioase, ai nevoie de un ceas cool & trendy. Iar dacă te gândeşti şi la modul de prezentare a ceasurilor Cameleonia – într-o doză de aluminiu de dimensiunea celor folosite la băuturi, nu ai cum să nu le consideri o varianta de cadou fresh, originală, utilă, dar şi creativă.

Ceasurile bărbăteşti casual – sport, cu cadrane mari, afişaj digital în culori neutre sau vesele sunt perfecte pentru barbaţii dinamici care preferă un ceas confortabil, dar care nu va trece neobservat, de care să nu se despartă nici la birou, dar nici la orele de sport.

Indiferent de stilul pe care îl alegi, atunci când îţi pui un ceas pe mână nu uita să opreşti ceva timp şi pentru tine.

Preţuri produse:
Worwit Lady Black  189 lei
Worwit Jaipur white 179 lei
Worwit Bombay RG White 184 lei
Worwit Vintage Gold 216 lei
Worwit Hero Fluor Fucsia 166 lei
Worwit Runner Yellow 179 lei
Worwit Runner White 179 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *