free download 78 travel guides written by experts

Trend Consult deschide primul birou în afara Romaniei, la Viena

Grupul de firme Trend Consult, cu capital integral românesc, se extinde în afara ţării prin reprezentanţa Eagle’s Flight Central Europe de la Viena. Investiţia necesară pentru deschiderea noii pieţe depăşeşte 300.000 de euro.

Eagle’s Flight Central Europe este una dintre cele patru linii de business ale grupului, alături de Sales Academy, Lime Experience şi etro Learning. Biroul din Viena este urmarea firească a succesului înregistrat de programele de învăţare experienţială Eagle’s Flight pe piaţa din România.

“ Decizia de a deschide o reprezentanţă la Viena face parte din strategia grupului de a deveni un partener regional pentru companiile cu prezenţă în CEE care doresc să deruleze campanii de pregătire a personalului unitare şi coerente în ţările în care activează”, a declarat Adrian Florea, Managing Partner Trend Consult.

Lansarea oficială de la Viena va avea loc vineri, 21 noiembrie 2008, printr-o demonstraţie a programului de învăţare experienţială Excelleron™.

“Avem încredere în succesul programelor noastre în Austria, penrtru că suntem primii care aducem modelul de învăţare experienţială pe această piaţă”, a declarat Thomas Faast, reprezentantul Eagle’s Flight Central Europe la Viena. “ În plus dispunem de întreaga reţea de licentiaţi Eagle’s Flight prezenţi în absolut toate ţările din Europa. Acest lucru ne va permite derularea unor programe transnaţionale fără eforturi suplimentare de traducere şi adaptare locală”, adaugă dl. Faast.

Bucuresti, 12.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *