free download 78 travel guides written by experts

Trei zile de sarbatoare pentru cei mici in Bucuresti Mall si Plaza Romania

·    Sambata, 30 mai, Plaza Romania
Centrul comercial Plaza Romania s-a pregatit in aceste zile pentru ca sarbatoarea copiilor sa fie una de neuitat. Cei mai mici vizitatori sunt intampinati sambata, 30 mai, in zona Atrium de la etajul 2, cu demonstratii de dans sportiv, numere de magie, ateliere de pictura si modelaj, locuri de joaca, concerte si karaoke. Nici modelarea de baloane si pictura pe fata nu vor lipsi din distractie.  Cei mici se vor intalni cu personaje din poveste si se vor distra alaturi de printi, printese, cavaleri din poveste si clovni. Fotografiile de la eveniment vor fi postate pe contul Facebook Plaza Romania.

·    Duminica, 31 mai, Bucuresti Mall – Petrecere JoKids

Bucuresti Mall sarbatoreste Ziua Copilului duminica, 30 mai, impreuna cu cei de la JoKids

Intre orele 12,00-18,00, la parterul Bucuresti Mall, zona magazinului Aldo, toti copiii sunt invitati sa deseneze, sa se joace si  sa se distreze alaturi de mascota si de clovnii JoKids. Petrecerea are toate ingredientele pentru ca micutii sa fie implicati intr-o serie de activitati interactive intr-un mod distractiv. In spatiul de joaca special amenajat, copiii vor avea la dispozitie table de desenat, carti de colorat si o serie de jocuri.  Copiii se vor distra alaturi de clovni simpatici si vor avea la dispozitie  peruci, masti si alte accesorii ce ii va transforma pe micuti in personajele lor de desene animate preferate. Nu vor lipsi nici sesiunile de face painting iar toti copiii vor primi cadouri papusi marioneta JoKids.

·    Luni, 1 iunie, Bucuresti Mall, Copiii in Bucatarie

De ziua lor, la Bucuresti Mall, cei mici sunt invitati la evenimentul “Copiii in bucatarie”

De 1 iunie, Ziua Internationala a Copilulul, Bucuresti Mall  a pregatit o multime de surprize si cadouri pentru cei mici.  Organizatorii le-au pregatit actiuni antrenante, care sa le stimuleze fantezia si dorinta de cunoastere. Astfel, Bucuresti Mall a invitat Pomello si Good Food, cu ajutorul carora va organiza concursuri de gatit si  demonstratii inedite toate sub un singur nume : “Copiii in bucatarie”.
Bucatarul-sef Pomello, Marian Cucu, va avea placerea sa ofere demonstratii de gatit in care ingredientele proaspete si sanatoase, distractia si voia buna vor fi elementele principale. Copiii vor avea prilejul sa-si arate maiestria si talentul in arta gatitului, invatand in acelaşi timp cum sa prepare mancaruri gustoase si sanatoase. Şi, bineinţeles, nu vor lipsi premiile oferite de organizatori, care vor face din aceasta zi speciala una de neuitat. Fotografiile de la eveniment vor fi postate pe www.pomello.ro, precum si pe contul Facebook Bucuresti Mall.  Si la locul de joaca din Bucuresti Mall copiii vor primi baloane colorate si se vor puta distra impreuna cu o echipa de animatori.

Bucuresti, 29.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *