Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Trei trupe vor performa in deschiderea Faith No More

Peste 2 săptămâni, membrii Faith No More vor concerta pentru prima dată în România!

Superhiks, Elvis Jackson şi Luna Amară sunt trupele invitate pentru a cânta în deschiderea mega concertului Faith No More, care va avea loc pe 15 august, la Sala Polivalentă. Alături de legendarii Faith No More, cele trei formaţii promit un spectacol exploziv, în cadrul unuia dintre cele mai aşteptate turnee ale anului. 

Consideraţi un fenomen în Macedonia, cei de la Superhiks îşi încântă fanii cu show-uri incendiare de mai bine de 13 ani, pe o muzica inedită care îmbină ska-punkul cu reggae, totul condimentat cu influenţe balcanice şi latine.

Elvis Jackson este o cunoscută trupă de rock din Slovenia, care şi-a dezvoltat un stil special cu accente de ska, punk, hard core, reggae sau metal. Formaţia a luat naştere la sfârşitul anului 1997 şi de atunci performanţele lor live sunt pline de o  energie pozitivă.

În opening act, vor performa şi cei de la Luna Amară, cunoscuta trupă rock din Cluj Napoca. Membrii formaţiei sunt împreună de aproximativ 10 ani şi sunt recunoscuţi pentru introducerea trompetei ca un element inedit pentru sound-ul unei formaţii de rock. De curând, formaţia a lansat pe piaţă cel de-al treilea album, “Don’t Let Your Dreams Fall Asleep", care conţine 12 piese într-un stil alternativ acustic. Până în prezent, Luna Amară a cântat pe scenele marilor festivaluri româneşti de gen şi a fost invitată de două ori să încânte publicul la festivalul de la Sziget din Ungaria.

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, Muzica şi Cărtureşti, cât şi online de pe site-urile: myticket.ro, bilete.ro, ticketpoint.ro şi eventim.ro.  Preţul unui bilet este de: 180 RON la categoria 1 Seated (pe scaun) sau 150 RON la categoria 2 Standings (în picioare).   

Concertul face parte din “Reunion Tour 2009”, care include spectacole în mai multe ţări europene: Marea Britanie, Elveţia, Italia, Germania, Austria, Finlanda, Norvegia, Suedia, Letonia, Danemarca, Polonia, Finlanda,  Bulgaria, Belgia, Olanda şi Franţa.

Evenimentul din România este organizat de către King Size Production şi Bring The Noise.

Bucuresti, 31.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *