Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast
Shadow

Trei tipuri de motocoase pentru îngrijirea ierbii spațiilor verzi în sistem eco

Ne aflăm în plin sezon de îngrijire a ierbii, fie că vorbim despre tunderea gazonului din curte sau despre cosirea unor suprafețe mai mari. STIHL a conceput o serie de utilaje cu acumulatori, destinate celor care vor ca aceste operațiuni să fie desfășurate în sistem ecologic.

Cel mai mare avantaj al unei motocoase cu acumulator constă în faptul ca nu poluează cu noxe, dar nici fonic, fiind foarte silențioase. De asemenea, nivelul de vibrații este redus, ceea ce le face foarte plăcute la utilizare.

Tehnologia cu acumulatori a evoluat enorm în ultimii ani, iar în prezent oferă performanțe de invidiat. În gama producătorului german au apărut motocoase pentru toate tipurile de utilizări. Fie că vorbim despre o utilizare profesională, intensivă sau despre folosirea lor în sistem hobby, în curte, pe suprafețe mici, motocoasele cu acumulator de la STIHL sunt proiectate pentru orice tip muncă. Cea mai puternică motocoasă cu acumultor FSA 130 este destinată utilizării profesionale pentru întreținerea spațiilor verzi, având o putere impresionantă de tăiere. Aceasta poate funcționa chiar și 420 de minute, cu un cuțit tăietor, dacă se folosește o baterie portabilă în spate. FSA 130 este dotată cu mâner ergonomic dublu tip “ghidon”, la fel ca motocoasele pe benzină.

motocoasa stihl acumulator

Dacă vorbim despre o utilizare în spațiul privat, una dintre cele mai fiabile motocoase cu acumulator este FSA 57. Utilajul poate obține un timp de lucru de până la 60 de minute, dacă se folosește un acumulator AK30. Acest model funcționează cu două tipuri de capete tăietoare AutCut (cu fir) și PolyCut (lamele tăietoare sau fir). Tija unei motocoase FSA 57 poate fi reglată în funcție de înălțimea și poziția de lucru a utilizatorului.

Pentru utilizarea ocazională în grădinile private, STIHL a conceput motocoasa FSA 45, cu acumulator integrat și indicator luminos al nivelului de încărcare. Utilajul are o autonomie de lucru de până la 20 de minute, suficientă pentru a cosmetiza marginile de gazon sau chiar și pentru a tăia iarba de 10 cm, în zonele care nu pot fi accesate cu mașina de tuns gazonul. Pe lângă faptul că este un utilaj ecologic (silențios și nu emite noxe), FSA 45 se adaptează ușor datorită reglajelor tijei, a mânerului, dar și a unghiului de lucru al capului tăietor.

Gama de motocoase cu acumulator STIHL cuprinde și alte modele, astfel încât utilizatorul final să poată opta pentru varianta cea mai potrivită lucrărilor de întreținere pe care le realizează. Consultanții din cele peste 400 de magazine STIHL din țară îi pot îndruma pe beneficiari să aleagă varianta optimă de motocoasă cu acumulator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *