Shadow

Trei săptămâni de distracție pentru copii cu Masha și Ursul la Mega Mall

Pentru o perioadă de trei săptămâni, între 17 mai și 8 iunie, râsetele zglobii ale copiilor vor însufleți atmosfera din Mega Mall. Cei mici vor avea ocazia să se întâlnească cu micuța neastâmpărată Masha și ursul Medvde, personajele lor preferate din cel mai popular desen animat rusesc “Masha și Ursul”.

Micuții se vor putea bucura de mai multe activități pline de culoare în cadrul expoziției interactive ”Masha și Ursul”. Ei vor descoperi casa Ursului și locul de joacă preferat al Mashei, vor putea sări pe trambulina florea-soarelui din grădina Ursului, vor învăța tehnici de prim-ajutor în Ambulanța Lupilor, vor putea proba rochițele Mashei, îi vor cunoaște pe Masha și pe Urs și se vor bucura de multe alte surprize.

masha-si-ursul
”Masha și Ursul” este un desen animat rusesc, inspirat dintr-un basm, foarte popular printre cei mici. Desenul animat este foarte cunoscut în peste 120 de țări, fiecare episod prezentându-i pe Masha și pe blajinul urs Medvde într-o aventură plină de peripeții. ”Masha și Ursul” este unul dintre cele mai vizualizate seriale de pe YouTube și include multe alte personaje care apar în aventurile Mashei: sora ei – Dasha, un pinguin adoptat de urs, vărul din China al ursului, doi lupi care trăiesc într-o mașină, un tigru și alte animăluțe care devin ”victimele” fetiței puse pe năzbâtii.

Astfel, cei mici sunt invitați la Nivelul 1, zona Peek and Cloppenburg din Mega Mall, să descopere lumea de basm a Mashei și a Ursului. Vom da startul distracției începând cu 17 mai și până pe 8 iunie, între orele 11:00-20:00. Intrarea în expoziție este liberă, iar părinții pot face rezervare pentru micuții lor trimițând un e-mail la adresa rezervari@megamallbucuresti.ro sau apelând numărul de telefon 0756.140.191. Fiecare tur în expoziție durează aproximativ 45 de minute și începe la fiecare oră fixă a programului.

Ce mai stai? Vino împreună cu micuțul tău, pentru a-i cunoaște pe Masha și pe Urs!

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *