free download 78 travel guides written by experts

Trei motive pentru care sa alegi rafturi metalice in biroul tau

Stim cat de important este sa ai un birou bine organizat, cu toate dotarile necesare, in care sa lucrezi armonios si productiv. De aceea, trebuie sa ai mobilier office de calitate, care sa te sustina in activitatea ta. Afla de ce rafturile metalice pentru birou sunt alegerea optima pentru depozitare, in randurile care urmeaza.

sursa foto: furnissa.ro

In primul rand, hai sa vorbim despre timpul petrecut la birou. Cu totii stim ca pentru a lucra eficient, ai nevoie de un spatiu confortabil, generos cu tine si cu colegii tai, care sa-ti ofere atat intimitate, cat si posibilitate de depozitare corecta si sigura. Iata trei motive pentru care sa alegi rafturi metalice in biroul tau:

1. Rafturile metalice iti garanteaza organizare si siguranta depozitarii

Atunci cand lucrezi la birou, sigur vei strange, pe parcursul timpului, o multime de documente care trebuie stivuite corect, ca sa le poti consulta usor atunci cand ai nevoie. Depozitate in bibliorafturi pe un raft metalic pentru birou, acestea vor fi mereu la indemana. In plus, te ajuta si sa organizezi totul practic si estetic, pentru un plus de confort si armonie in biroul tau. Sunt practice si cand vine vorba despre arhivarea documentelor, oferind suportul necesar pentru depozitare conforma cu reglementarile in vigoare.

2. Rafturile metalice ofera rezistenta sporita la uzura

Spre deosebire de rafturile din lemn integral, cele metalice sunt mult mai rezistente in timp, cat si la sarcini ridicate. Rafturile metalice produse de compania clujeana Furnissa sunt realizate din otel gros, vopsit in camp electrostatic, pentru rezistenta optima. Concepute pentru a functiona atat individual, cat si unele langa altele, acestea vin si cu posibilitatea de prindere pe perete, pentru un plus de siguranta. Politele sunt realizate din pal melaminat si au propriile structuri metalice de rigidizare, care ofera un plus de rezistenta si protejeaza impotriva incovoierii, in cazul greutatilor sustinute. Politele se monteaza independent, pe structura metalica, cu surub si piulita. Astfel sunt usor si sigur de montat.

3. Rafturile metalice personalizeaza spatiul din birou

Ca tot vorbeam despre factorul estetic, iata cum poti folosi rafturile metalice pentru a oferi un plus de stil biroului tau. Rafturile Furnissa au posibilitatea de fi personalizate, atat in ceea ce priveste culoarea structurii metalice, cat si textura lemnului ales pentru polite. Cu o varietate cuprinzatoare de culori si stiluri, acestea pot fi alese pentru a se potrivi perfect cu nuantele ce definesc stilul unic al companiei, aducand un plus de armonie si o atmosfera eleganta. Mai mult, pot fi folosite si drept separatoare intre birouri, pentru un plus de intimitate.

Furnissa este o companie cu experienta in fabricarea si comercializarea produselor de mobilier pentru birouri, din portofoliul sau facand parte birourile propriu-zise, dulapurile si rafturile metalice, scaunele ergonomice, scaunele si canapelele de protocol, cat si diferite piese de mobilier ce au ca rol eficientizarea lucrului la birou. De asemenea, compania ofera si consultanta personalizata clientilor sai, pentru a oferi solutia optima de dotare cu mobilier in functie de spatiul pus la dispozitie si de specificul fiecarui birou in parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *