free download 78 travel guides written by experts

Trei modele de rochii de seară pentru petreceri atipice

Atunci când vorbim despre rochii de seară, ne gândim automat la cele mai comune evenimente la care fiecare dintre noi a participat în mod constant de-a lungul vieții, precum nunți, botezuri, cununii civile și altele, dar există și modele atipice de rochii de seară pentru evenimente mai puțin comune.

În speranța că lucrurile se vor schimba totuși vara aceasta și ne vom relua cât de cât viața noastră obișnuită, iată mai jos trei modele de rochii de seară pentru petreceri atipice:

1. Rochie lungă din voal brodat și material tricotat cu decolteu adânc – este o rochie diafană, care pune frumos în evidență silueta, potrivită pentru o petrecere de seară în aer liber cum sunt celebrele garden party. Deși nu sunt evenimente comune, petrecerile private în aer liber, reprezintă momente minunate de a petrece timp de bună calitate cu prietenii într-o atmosferă relaxată și plăcută. Dacă alegi să porți un asemenea model, asigură-te că ai și un șal la dispoziție pentru că uneori serile de vară pot fi ușor răcoroase.

rochie de seara nouamoda

2. Rochia sexy cu aplicații din paiete este ideală pentru o seară în club cu gașca. Nu știu cât de repede se vor deschide cluburile anul acesta, dar o astfel de rochie poate fi purtată cu succes în orice sezon. Accesorizată cu tocuri înalte și un machiaj glam, cu siguranță rochia nu va trece neobservată.

rochie de seara nouamoda

rochie de seara nouamoda

3. Rochia vintage cu imprimeu stil pin-up – este o rochie potrivită pentru o petrecere tematică. Modelul clasic in cloș, cu talia frumos subliniată este potrivit pentru orice fel de silueta, dar din punctul meu de vedere întotdeauna formele mai voluptoase vor arăta cel mai bine într-o astfel de rochie. Dacă petrecerea cu tematică vintage are loc pe seara, atunci ar fi mai potrivită o rochie cu croială identică, dar dintr-un material mai prețios precum brocadrul sau mătasea. Nu uitați de coafura atent studiată și de machiajul specific perioadei pentru a recrea un look cât mai autentic.

rochie de seara nouamoda

rochie de seara nouamoda

Propunerile mele fac parte din oferta magazinului online nouamoda.ro alături de alte modele inedite. Vouă care model vă place cel mai mult?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *