celula de arta octombrie

Trei Globuri de Aur pentru MANAGERUL NOPTII, serial difuzat de AMC

Drama în opt părţi despre spionaj, cu  Hugh Laurie (“House”) şi Tom Hiddleston (The Avengers) în rolurile principale, “The Night Manager”,  serial difuzat în fiecare luni de la ora 21:00 la AMC, a primit trei Globuri de Aur aseara la Golden Globe Awards.

O interpretare contemporană a romanului despre spionaj a lui John le Carré, “The Night Manager” îl urmăreşte pe fostul soldat britanic Jonathan Pine (Tom Hiddleston) ce este recrutat de către agenta operativă Angela Burr (Olivia Colman) pentru a se infliltra în cercul afaceristului de talie internaţională  Richard Onslow Roper (Hugh Laurie) şi pentru a distruge alianţa formată între comunitatea de informaţii şi traficul secret de arme. Pentru a intra în inima imperiului lui Roper, Pine trebuie să reziste interogărilor suspicioase ale şefului corupt, Major Corkoran (Tom Hollander) şi ispitelor frumoasei sale iubite Jed (Elizabeth Debicki). În căutarea sa de a proceda cel mai corect, Pine trebuie să devină mai întâi un criminal. Producătorii executivi ai seriei sunt: John Le Carré, Simon Cornwell, Stephen Cornwell şi Stephen Garrett.  Scriitorul David Farr este de asemenea unul dintre producătorii executivi, iar regizor este câştigătoarea de premii Academy Award® , Susanne Bier. “The Night Manager” este o coproducţie dintre AMC, BBC One şi The Ink Factory.


“The Night Manager” înglobează dragostea, pierdera şi răzbunarea într-o poveste încâlcită a criminalităţii moderne.

Hugh Laurie a spus: “Am iubit The Night Manager atunci când a fost publicat şi timp de 20 de ani am aşteptat să îl văd pe ecran. Acum sunt încântat şi onorat să am primul loc din faţă.

Simon Cornwell de la The Ink Factory a spus: “Munca alături de AMC  pentru a livra “The Night Manager” către audienţe internaţionale este un imens privilegiu. AMC s-a impus ca una dintre cele mai mari inovaţii în televiziune din secolul 21 şi alături de BBC, noi credem că sunt cei mai buni parteneri posibili pentru a suporta acest incredibil proiect. În Hugh Laurie şi Tom Hiddleston avem nucleul unei distribuţii extraordinare, în Susanne Bier un mare regizor şi în David Farr, un excepţional scriitor ce aduce o strălucire contemporană celui mai bun roman a lui Le Carré. Nu am putea fi mai încântaţi!”

Managerul nopţii

În fiecare luni de la 21:00

Distribuţia: Tom Hiddleston, Hugh Laurie, Olivia Colman, Elizabeth Debicki, Tom Hollander

Fostul soldat britanic Jonathan Pine este recrutat de Burr, un agent secret. Sarcina sa este să viziteze Whitehall şi Washington D.C. unde se formează o alianţă între comunitatea serviciilor de informaţii şi traficanţii de arme. El trebuie să se infiltreze în anturajul traficantului Richard Onslow Roper, format din prietena sa Jed şi asociatul Corcoran.

Pentru mai multe informatii despre serialele si emisiunile AMC, puteti accesa linkul https://amc.ro.amcnipress.tv/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *