Shadow

Trei gadget-uri necesare la ora actuală pentru o experiență de gaming mai bună

Cu ajutorul acestor dispozitive, utilizatorii beneficiază de precizie și mobilitate superioare în jocuri, putând crea în același timp conținut de calitate pentru audiență.

Cu toții ne străduim să găsim acele elemente care ne oferă avantaje sau un nivel superior de confort, iar lucrurile nu stau altfel nici în lumea jocurilor. Pentru situațiile în care utilizatorul dorește să creeze conținut de o calitate mai bună pentru publicul său, să își conecteze mai ușor consola portabilă atunci când se află în vizită la un prieten sau să joace jocuri mobile folosind tastatură, mouse sau controller, există dispozitive dedicate care oferă astfel de soluții. În cele ce urmează, vom arunca o privire spre patru echipamente deosebit de ușor de folosit, proiectate pentru a răspunde cerințelor pasionaților de jocuri.

Țintiți ca profesioniștii

Am trecut cu toții prin frustrarea ce însoțește jucarea unui joc de tip FPS (first-person shooter) cu ajutorul ecranului tactil al dispozitivului mobil. Țintirea, alergatul și tragerea reprezintă acțiuni destul de dificile în absența feedbackului tactil oferit de un controller sau de un mouse și o tastatură. Ce ar fi dacă ar exista un dispozitiv care să schimbe asta? De fapt, chiar există unul și se numește IOGEAR KeyMander 2 Mobile.

KeyMander 2 Mobile le permite utilizatorilor să se joace jocuri mobile, folosind o tastatură, un mouse și chiar un monitor împreună cu UH3235.

Acest echipament simplu este un adaptor care le permite utilizatorilor să joace jocuri pentru dispozitive Android și iOS cu mouse și tastatură, fiind compatibil cu Apple Arcade, Google Stadia, NVIDIA GeForce Now și Xbox Game Pass Ultimate iOS. Astfel, jocuri precum DOOM Eternal, Call of Duty: Modern Warfare, Minecraft și altele pot fi jucate cu mouse, tastatură și chiar monitor, atunci când se optează și pentru UH3235 – totul deosebit de ușor, având ca efect o îmbunătățire semnificativă a preciziei.

De-a dreptul impresionant prin funcționalitate, KeyMander 2 este de fapt o întreagă gamă de modele. KeyMander 2 este un adaptor pentru Xbox X și S series, PS4 și 5, Nintendo Switch ce permite adăugarea unui mouse și tastatură acestor console. KeyMander 2 Mobile este un adaptor pentru mouse și tastatură pentru dispozitive mobile, iar KeyMander 2 3Play este un switch care permite utilizarea unui mouse și a unei tastaturi împreună cu PC-ul și consolele de jocuri.

KeyMander 2 este compatibil cu console precum Xbox One, PS4 și Nintendo Switch, permițându-le utilizatorilor acestora să joace jocuri cu ajutorul mouse-ului și tastaturii. Există și o funcție de încrucișare, care permite schimbarea controllerelor între console, facilitând astfel, de exemplu, jucarea de jocuri Nintendo Switch cu un controller PS4. De asemenea, sunt dezvoltate actualizări de firmware, care introduc funcții noi.

KeyMander 2 facilitează jucarea de jocuri de consolă folosind mouse și tastatură, precum și schimbarea controllerelor.

Creați conținut de calitate superioară

În prezent, conceptul de gaming nu se mai rezumă doar la jucat, ci există o multitudine de clipuri video din jocuri – de la acțiuni și până la recenzii, prezentări, transmisiuni în direct și altele. Pentru a crea materiale video de calitate, este însă nevoie de ceva mai mult decât de o simplă cameră web, ceea ce face ca un dispozitiv precum CAMLIVE PRO sau UC3022 să fie extrem de util. Acesta îi permite utilizatorului să creeze fără efort transmisiuni în direct cu două camere, împreună cu posibilitatea de a comuta între ele, de a folosi setări preconfigurate, chroma keying și multe altele. Mai mult decât atât, utilizatorului are control deplin asupra transmisiunii, datorită aplicației pentru smartphone OnAir Lite și conexiunii Bluetooth.

CAMLIVE (UC3022) permite utilizarea unei camere existente pentru transmisiuni live, cu control prin intermediul smartphone-ului.

Aten CAMLIVE

Luați consola cu voi în deplasări

Consolele de jocuri precum Nintendo Switch sunt promovate prin prisma portabilității, dar utilizarea lor în deplasări nu este întotdeauna atât se simplă pe cât este promovată. Un dispozitiv care simplifică acest proces și adaugă în același timp funcționalitate suplimentară este UH3235, sau USB-C 4K Ultra Mini Dock with Power Pass-through (încercați să rostiți asta de trei ori repede!).

UH3235 funcționează, așa cum se poate deduce, ca o soluție de andocare USB-C în miniatură, iar în cazul de față cu dispozitive care asigură ieșiri video compatibile cu modul DP ALT. Printre acestea, se numără anumite console pentru jocuri, MacBook, iPad Pro și smartphone-uri. El poate fi folosit pentru a afișa cu ușurință conținutul de pe dispozitiv pe un televizor 4K, sau pentru a juca jocuri cu prietenii – acasă la ei sau în deplasări.

ATEN UH3235 reprezintă o alternativă mai mică și mai ușoară, pe care utilizatorii o pot lua cu ei pentru a-și conecta consola Switch la televizorul unui prieten.

Lat de numai 1,5cm și cu o greutate de doar 54,9g, UH3235 este mai mic și mai ușor decât stația consolei, iar de aceea este mai ușor de transportat. În plus, asigură alimentare cu 60W, astfel încât consola să nu ducă lipsă de energie în toiul acțiunii. Nu trebuie decât să folosiți adaptorul AC pentru Switch.

Indiferent dacă se dorește conectarea consolei portabile la televizorul unui prieten pentru a juca jocuri multiplayer, crearea de materiale video din jocuri de o calitate superioară, sau chiar jucarea de jocuri mobile și de consolă folosind mouse și tastatură, există pe piață produse care pot îndeplini aceste cerințe și chiar mai mult de atât, oferindu-le pasionaților de jocuri avantajul de care au nevoie.

IOGEAR este o marca ATEN prezenta pe piata Consumer Electronics. Pentru a afla mai multe despre soluțiile inovatoare pentru gaming de la ATEN și IOGEAR, vizitați paginile web de mai jos:

Gaming IOGEAR/Kaliber:
https://www.iogear.com/kalibergaming

Creare de conținut ATEN:
https://www.aten.com/global/en/products/usb-&-thunderbolt/content-creation/

Stații de andocare ATEN:
https://www.aten.com/global/en/products/usb-&-thunderbolt/docking-stations/

SONY și logourile aferente sunt mărci înregistrate ale Sony Corporation; PlayStation, PS3, PS4, PS5 și logourile aferente sunt mărci înregistrate ale Sony Interactive Entertainment, Inc.; Nintendo, Nintendo Switch și logourile aferente sunt mărci înregistrate ale Nintendo of America, Inc.; iOS, MacBook, iPad Pro, Apple Arcade și logourile aferente sunt mărci înregistrate ale Apple Inc.; Microsoft, Xbox, Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X/S și logourile aferente sunt mărci înregistrate ale Microsoft Corporation; Google Stadia și logourile aferente sunt mărci înregistrate ale Google LLC; GeForce Now și logourile aferente sunt mărci înregistrate ale Nvidia Corporation; Doom Eternal și logourile aferente sunt mărci înregistrate ale id Software LLC; Call of Duty și logourile aferente sunt mărci înregistrate ale Activision Publishing, Inc.; Fortnite și logourile aferente sunt mărci înregistrate ale Epic Games, Inc.; Minecraft și logourile aferente sunt mărci înregistrate ale Mojang Studios, Microsoft Studios și Sony Interactive Entertainment. Referințele făcute la servici și produse compatibile, precum cele oferite și produse de Apple, Nintendo, Microsoft, Sony, Google și alte companii menționate mai sus, nu au scopul de a sugera vreo adeziune, sponsorizare sau afiliere cu respectivii furnizori de servicii sau dezvoltatori de produse.

*Jocurile TREBUIE sa suporte controller pentru a fi compatibile cu KeyMander 2 Mobile. Jocurile care nu suporta controller, precum versiunea Google Play a Roblox sau versiunile App Store si Google Play ale PUBG, nu vor beneficia de avantajele oferite de KeyMander 2 Mobile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *