free download 78 travel guides written by experts

Trei creativi romani in juriul ADCE Awards 2015

Dani Macarie, Creative Director Ogilvy & Mather, Dinu Pănescu, Creative Director & Partner, The HUB / Creative și Mihai Coliban, Creative Director Proximity BBDO Rusia, fac parte din juriul celei de-a 24-a ediţii ADCE Awards 2015.

ADCE Awards (The Best of European Design and Advertising) este singura competiţie internaţională ce reuneşte lucrările premiate în cadrul competiţiilor locale, organizate de cluburile membre ADC Europe din 20 de ţări.

Un juriu format din 50 dintre cei mai creativi oameni din agenții de advertising din Europa vor selecta cele mai bune lucrări de advertising, design, ilustrație, film, fotografie, new media, deja premiate pe plan local. Președintele juriului este Amir Kassaei, Chief Creative Officer al DDB Worldwide. Dani Macarie va juriza în cadrul categoriei Film & Radio, Dinu Pănescu în cea de Integration & Innovation, iar Mihai Coliban în cea de Print & Outdoor.

"Sunt onorat de faptul că pot reprezenta elita comunității de advertising din România și sunt mândru de faptul că nu o fac din poziția de director de creație al unei agenții, ci în (și pentru) calitatea mea de profesionist", declară Dani Macarie, Ogilvy & Mather.

“Oficial, sunt mândru să reprezint industria românească de publicitate la unul dintre cele mai curate festivaluri din calendar. Neoficial, sper să prind vreme frumoasă, să fac cat mai mult networking, iar în pauza de masă sper să nu aibă doar pizza şi pateuri, ca să nu ma îngraş”, spune Dinu Pănescu, The HUB / Creative.

"Sunt flatat să fiu în juriul ADCE. E cel mai simandicos juriu de festival în care am fost, până acum.

Abia aștept să judec cele mai bune lucrări din Europa și să mă iau un pic la harță cu Amir Kassaei.

Recunoștință veșnică Emei Priscă, ADCRo și ADCE", mărturisește Mihai Coliban, Proximity BBDO.

ADCE Awards oferă, de asemenea, șansa de a participa la Festivalul internațional de advertising The Cup. Înscrierile la The Cup sunt deschise doar pentru finaliștii și câștigătorii celor mai recunoscute competiții de advertising din lume.

Bucuresti, 22.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *