free download 78 travel guides written by experts

TreeWorks are un nou site de prezentare

TreeWorks lansează noua versiune a site-ului său de prezentare.
 
TreeWorks, una dintre companiile româneşti ce oferă soluţii web şi multimedia de top, anunţă lansarea noii versiuni a site-ului propriu de prezentare. Această nouă versiune are ca scop o mai bună reflectare şi susţinere a imaginii şi a valorilor firmei, precum şi o comunicare mai eficientă cu actualii şi potenţialii clienţi.

Printre noutăţi se numără şi restructurarea portofoliului firmei astfel încât să fie mai uşor de navigat. De asemenea, secţiunile de prezentare au fost reorganizate pentru a pune în valoare experienţa şi competenţele firmei în materie de web-development şi concepte imagistice online.
 
Tot pentru a îmbunătăţi comunicarea cu vizitatorii şi clienţii, site-ul TreeWorks le oferă un feed RSS pentru ştirile despre activitatea firmei.
 
Despre TreeWorks
TreeWorks este o companie de web-development din Bucureşti, specializată în organizarea conţinutului în medii virtuale (Content Management Systems). Cu o experienţă de aproape 4 ani, portofoliul de clienţi al companiei include atât firme prestigioase din România (Media Pro, Arctic etc.), cât şi din străinătate (Liga Teatrelor şi Producătorilor Americani, FX Online Japan). Pentru CD-urile multimedia "Enciclopedia Virtuală Constantin Brâncuşi" şi "Enciclopedia Virtuală I.L. Caragiale", TreeWorks a primit premiul IT&C pentru cel mai bun produs cu conţinut cultural în anul 2002.
 
Mai multe detalii la //www.tree.ro   sau la telefonul 021/326.06.02.

Bucuresti, 27.03.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *