Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Trecutul nu a fost niciodata atat de aproape

Corint Junior vă prezintă prima carte dintr-o serie fantasy alertă − Revelaţia lui Peter Schock − Gideon, hoţ de buzunare sau Pierduţi în timp de Linda Buckley-Archer. Un nou roman de aventuri plasat într-o lume a tâlharilor, hoţilor şi pungaşilor.
Cercetând uimitoarele posibilităţi ale călătoriei în timp, Peter şi Kate, eroii noştri, ajung să se întrebe dacă nu cumva au de-a face cu cel mai negru coşmar al omenirii… O maşină antigravitaţională îi aruncă pe Peter Schock şi pe Kate Dyer înapoi în secolul al XVIII-lea şi pune în mişcare un lanţ de întâmplări îngrozitoare.

În vreme ce poliţia declanşează o amplă anchetă pentru a-i găsi pe cei doi copii dispăruţi din secolul al XXI-lea, în anul 1763, un criminal înverşunat − Omul de Smoală − fură maşina antigravitaţională
şi dispare în lumea interlopă a Londrei.

Eşuaţi într-un alt timp şi siliţi să-l vâneze pe Omul de Smoală până în bârlogul lui, Peter şi Kate îşi găsesc un prieten şi o călăuză în persoana fostului hoţ de buzunare, Gideon Seymour.
Gideon face tot ce-i stă în putinţă să-i ajute, dar oare îl va prinde din urmă trecutul său întunecat, înainte de a recupera maşina antigravitaţională?

Format:14×18 cm; 576 pagini;
Preţ: 39,90 lei

10 – 14 ani

În curând:
OMUL DE SMOALĂ, cartea a II-a
din Revelaţia lui Peter Schock

LINDA BUCKLEY-ARCHER s-a născut în Sussex, dar copilăria şi-a
petrecut-o în zona rurală Staffordshire.
A studiat literatura franceză şi, timp de mai mulţi ani, a fost profesor la colegiu.
Şi-a încercat mâna în toate genurile literare, dar îi place să scrie pentru copii, din două motive. În primul rând, ca şi pe mulţi alţii, cărţile care au marcat-o au fost cele citite în copilărie, iar în al doilea rând, scriitorii pentru copii sunt liberi să scrie despre tot ce vor!
A scris articole la The Independent, piese pentru Radio 4, şi, cel mai recent,
un scenariu de televiziune pentru BBC 1.
În prezent, locuieşte în sud-vestul Londrei, împreună cu soţul şi cei doi copii.

Bucuresti, 24.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *