free download 78 travel guides written by experts

Travestitul Melek sustine un curs de divatitude la J`adore TV

Adina Postelnicu se transformă într-o superbă „baboushka” la Romantica

Pentru prima oară, un travestit le învaţă pe telespectatoarele Romantica să aibă divatitudine! Numai la J’adore TV! Gene false, fard glamuros, ţinute seducătoare… Le poartă pe toate cu nonşalanţă şi fără complexe. Melek este drama queen şi ştie secretele unei femme fatale! Doamnelor şi domnişoarelor nu rataţi cursul de divatitudine duminică de la 11.00!

"La cage au folles" i-a transformat acum 30 de ani în modele de stil. Travestiţii, glamouroşi, cu gesturi şi priviri hiperfeminine domină de atunci tot şi învaţă lumea ce înseamnă să fii divă. Travestitul Melek, specialistul în divatitudine le învaţă pe concurentele jadorabile mersul de feline. Cum să-şi controleze mişcările cu anvergură, cum să dramatizeze fiecare gest, cum să meargă plutind pe tocuri de peste 10 cm. După cursul intensiv de mers pe tocuri, Melek le dă o temă concurentelor: la dă o pereche de pantofi cu tocuri cui şi în 15 minute trebuie să revină cu câte o ţinută de divă. Dacă o au muză pe Cher, La diva o să fie fooooarte fericită!

Şi tot duminică la „J adore Tv”, Adina Postelnicu, blonda cosânzeană vine să vorbească despre stilul ei. Mereu impecabilă, fără nici un fir rebel şi cu make up de divă, arată că poţi să ieşi din cutie chiar şi după o noapte grea de concerte prin ţară. Crede în garderobele ultrafeminine cu talie de viespe şi lungimi aţâţătoare. Şi pe scenă, nu poartă decât rochii din materiale aristocratice, cu detalii preţioase. A avut parte de bad media, good coverage şi mult…gossip! Dar peste toate a trecut cu style, style, style!

La Romantica, Adina va fi transformată într-o superbă baboushka de cele două concurente din competiţia „J adore” . Filme frantuzeşti de anii 70, poveşti de dragoste tomnatice, femei cu frica de Dumnezeu, senzualităţi "Ciuleandra". Ele au făcut celebru baticul de "mamaie", cunoscut multă vreme ca broboada de cap a credincioasele ortodoxe. Şi cine-ar fi crezut că la început de mileniu şi de toamna 2008, divele elegantele îl vor purta pe creştet şi la cele mai simadicoase evenimente? Provocarea pentru concurente? Primesc câte un batic superb şi in 15 minute trebuie să revina cu o ţinută de Vogue pentru Adina. Este musai să meargă cu baticul aşezat a la bunica.

J`adore TV se adresează tuturor celor pasionaţi de shopping. La Romantica, Lavinia Vidrean arbitrează două concurente care trebuie să treacă prin patru probe pentru ca în final, doar una să câştige premiul cel mare. Shopaholicelor le sunt testate atât instinctele de cumpărătoare profesioniste (simţul preţurilor, al chilipirurilor, al investiţiilor cu perspectivă), cât şi cel de stiliste şi fashioniste pricepute.

Bucuresti, 31.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *