free download 78 travel guides written by experts

Travel Communication Romania a preluat comunicarea pentru agentia de turism Eturia

Agenția de relații publice, comunicare și evenimente Travel Communication România a preluat, din luna decembrie, serviciile de comunicare și relații publice ale companiei Eturia, prima agenție de turism din România dedicată pachetelor personalizate și destinațiilor exotice. De asemenea, Travel Communication Romania a ȋnceput sǎ dezvolte proiecte de comunicare ṣi pentru SkyTeam, alianța aeriană globală care numără 20 de companii aeriene membre.

Eturia, gândită ca agenție tailor made, a vândut în cei șapte ani de activitate peste 10.000 de pachete de vacanță personalizate și destinații exotice. Din cei peste 3.300 de turiști care au ales serviciile agenției Eturia, circa 75% sunt clienți fideli. Fără a fi considerată o agenție de turism exclusivistă, ofertele sale includ la ora actuală 150 de destinații din întreaga lume, cele mai solicitate fiind Republica Dominicană, China și Cuba.

Înființată în anul 2007, compania dezvoltă trei direcții principale de business: vacanțe personalizate pentru turiștii cu bugete medii de vacanță, vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif și vacanțe de lux pentru clienții care doresc destinații mai puțin accesibile. În anul 2013, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 5,3 milioane de euro.

SkyTeam este o alianță a companiilor aeriene globale care numără 20 de companii membre și oferă pasagerilor posibilitatea de a călători spre o rețea extinsă de destinații. Membrii SkyTeam oferă pasagerilor acces la peste 1.050 de destinații, conectate la hub-urile aeriene din întreaga lume, astfel că aceștia au posibilitatea de a se relaxa în 516 lounge-uri din aeroporturi, dar și facilitatea de a acumula Mile de Fidelizare. De asemenea, clienții SkyTeam Elite Plus au acces la servicii exclusiviste de SkyPriority (prioritate la îmbarcare și check in). Alianța SkyTeam transportă anual peste 600 milioane de clienți pe mai mult de 16.320 zboruri zilnice către 1.052 destinații din 177 de țări.

Bucuresti, 29.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *