free download 78 travel guides written by experts

Transsylvania Off Road Club prezinta Cupa Taubenreuther – editia XII-a

04-07 iulie 2013

Transsylvania Off Road Club organizează între 04-07 iulie 2013 cea de-a treia etapă din Campionatul Naţional de Off-Road al României. Concursul pentru Cupa Taubenreuther are deja tradiţie în cadrul campionatului naţional, anul acesta el ajungând la ediţia a XII-a. Competiţia din această vară va avea loc în zona Gilău, din judeţul Cluj, o zonă cu un relief ce va oferi adevărate provocări participanţilor. Punctul de plecare şi baza competiţiei se va afla la Motel Gilău din localitatea cu acelaşi nume, situată la 16 km de Cluj-Napoca.

De-a lungul celor 3 zile de concurs participanţii îşi vor demonstra pasiunea şi talentul pentru sportul offroad. Concursul se va desfăşura conform regulamentului campionaţului naţional de Off Road ce prevede probe pentru cele 3 categorii auto: standard (nemodificate), open (modificări medii şi trasee de dificultate medie) şi extrem (modificări medii sau radicale pe trasee medii şi dificile). Indiferent de categorie, traseele prin păduri, peste dealuri, prin mlaştini, şleauri, pârâuri, pietre şi ravene vor fi adevărate provocări pentru concurenţi.

Evenimentul se va încheia pe data de 07 iulie, în parcarea Hipermarket-ului CORA, începând cu ora 10.00. Aici se va lua startul într-o probă specială, un traseu tehnic, tip circuit, format din obstacole artificiale (buşteni, cauciucuri, rampe). La acest trial sunt aşteptaţi cât mai mulţi spectatori, pentru că va fi o adevărată desfăşurare de forţe şi de cai putere în încercarea de a faţă faţă provocărilor probei. Finalul acestei probe speciale reprezintă şi finalul competiţiei, iar în urma festivităţii de premiere Cupa Taubenreuther Transsylvania va fi înmânată echipei care a trecut cu brio de toate provocările traseului.

Pentru mai multe informaţii legate de cazare, traseu şi program vă invităm să vizitaţi site-ul www.offroadtranssylvania.ro.

Despre organizatori:

Transsylvania Off-Road Club este al doilea club de off-road din ţară, format în 2001, cu 70 de membri în Cluj-Napoca şi nu numai. Scopul lor constă în promovarea sportului off-road, nu doar prin organizarea de concursuri ci şi prin organizarea unor acţiuni umanitare, de intervenţie rapidă, strângere de gunoaie şi altele.

Off-road-ul, o ramură sportivă aparent necunoscută în ţară, a avut parte de o evoluţie fantastică în ultimii ani. Off-road-ul înseamnă pe scurt, maşina şi omul împreună, în lupta cu Mama Natură. Este vorba despre un sport care împinge echipajul şi maşinile la limită în încercarea de a învinge obstacolele de pe traseu.

“Cupa Taubenreuther Cluj este recunoscută ca fiind una din cele mai bune din ţară. Traseele foarte frumoase, roadbook-urile exacte şi organizarea de calitate atrag în fiecare an din ce în ce mai mulţi împătimiţi ai off road-ului la acest eveniment.“ susţine Pedro Pinto – Vice-preşedinte şi membru asociat al Transsylvania Off Road Club.

Bucuresti, 25.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *