free download 78 travel guides written by experts

Transport international pentru pisici, in conditiile legislatiei europene

Cei care au nevoie de transport international pentru pisici din Romania catre tari europene precum Ungaria, Austria, Franta, Germania, Olanda, Marea Britanie sau Belgia pot sa apeleze la o firma specializata in acest sens. Este vorba despre compania care administreaza website-ul www.transport-pisici.net si care a acumulat experienta relevanta in domeniu, cu numeroase transporturi de animale de companie realizate in ultimii ani.

Se respecta integral legislatia romaneasca si mai ales cea europeana, foarte exigenta in domeniu, pentru ca animalele transportate sa fie mereu in siguranta. Exista astfel inclusiv autorizatie de transport special de animale vii acordata de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Conform website-ului mai sus mentionat, fiecare pisica este transportata intr-o cusca dedicata, fara a avea posibilitatea sa interactioneze cu alte animale. “Custile sunt bine ancorate in masinile speciale si ofera pisicii spatiul necesar pentru o calatorie cat mai confortabila. Evident, pisicile primesc hrana de cel putin doua ori pe zi, in functie de ceea ce este stabilit si cu stapanii. Daca este necesar un anumit fel de mancare, acesta va fi oferit pisicilor, alaturi de apa la discretie (schimbata in mod frecvent)”, subliniaza reprezentantii firmei cu sediul in Sos. Viilor 96, Sector 5, Bucuresti.

Pentru ca totul sa fie in siguranta, exista soferi ce poseda certificate de competenta pentru a conduce vehiculele rutiere ce transporta animale vii, dar si personal suplimentar care se ocupa in mod direct de animale. Masinile sunt special dotate pentru acest gen de transport: autovehicule pentru transport tip 2 si autorizate traces, prevazute cu instalatie de climatizare care realizeaza functia de racire, dar si functia de incalzire. Nu lipseste nici inregistratorul de temperatura, care garanteaza respectarea temperaturii optime pe toata durata transportului.

Dupa cum bine se stie, pisicile sunt linistite in timpul transportului cu masina, dar in acelasi timp sunt pretentioase. Nu adora deloc schimbarile, mai ales atunci cand parasesc locuinta proprie si trebuie sa interactioneze cu un mediul cu totul nou, necunoscut. “Ne dorim sa se simta cat mai bine atat fizic, cat si psihic. Interventia noastra este nu doar profesionista si corecta din punct de vedere tehnica, ci si potrivita din punct de vedere uman, blanda, pe placul animalelor”, mai spun oficialii companiei de transport international pisici.

Pentru a fi mai aproape de clienti, firma de transport pisici la nivel international este prezenta activ si in retelele de socializare, de exemplu pe Facebook (https://www.facebook.com/transport.pisici.international) si Google Plus (https://plus.google.com/+Transport-pisiciNet).

sursa foto hrader: milivanily via Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *