free download 78 travel guides written by experts

Transmisiuni in direct la Televiziunea Romana

Televiziunea Română va transmite în VINEREA MARE, de la ora 21.10, în direct, slujba Prohodului, iar sâmbătă, va avea două transmisiuni directe: de la ora 22.10 – Repere sacre – Învierea Domnului (I), Transmisiune directă din satul Holbav judeţul Braşov şi Catedrala Sfântul Iosif, apoi de la ora 23.40 – Repere sacre – Învierea Domnului (II), Transmisiune directă de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti

Producătoarea acestor transmisiuni Elena Dinu anunţă o premieră umanitară ce va fi săvârşită în timpul ceremoniilor pascale: “În vinerea mare vom transmite slujba Prohodului de la Biserica din Satul Holbav. Pentru că, în mileniul III, la numai 15 km de cel mai industrializat oraş – Braşov , există acest sat care nu are curent electric . Are case risipite pe dealuri, şcoala este în vale lângă biserică, iar copiii trebuie să coboare câte 8 km prin pădure până în sat. Sunt copii care nu au lipsit niciodată , pentru că numai la şcoală şi în bătătura bisericii se pot întâlni şi juca împreună. Fără lumină electric, în Holbav se trăieşte aproape ca în Evul Mediu.

Echipa emisiunii Universul Credinţei de la TVR, împreună cu cei de la Electrica Braşov vor începe procedura de electrificare a acestui sat . Chiar de Paşte încercăm sa le ducem lumină şi la modul concret.”.

Bucuresti, 31.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *