free download 78 travel guides written by experts

Transitio isi extinde flota cu trenurile ecologice ITINO

de la BOMBARDIER

Transitio a selectat ramele diesel cu 2 vagoane, BOMBARDIER ITINO pentru a furniza servicii volumului sporit de pasageri pe numeroase din liniile ferate ale Suediei.

Trenurile BOMBARDIER ITINO depăşesc aşteptările călatorilor moderni de cale ferată. Performanţele lor deosebite în accelerare şi decelerare scurtează timpul de călătorie iar intrările spatioase şi uşile largi  asigură o urcare-coborâre mai rapidă. Exteriorul şi interiorul atractiv al vehiculului combinat cu ferestrele largi cu forma inovativă crează un spaţiu luminos şi sigur pentru pasageri. Trenurile sunt dotate cu aer condiţionat, sunt silenţioase şi au un sistem modern de informare al pasgerilor ce asigură un comfort optim utilizatorilor.  Trenurile sunt de asemenea adaptate nevoilor pasagerilor cu mobilitate redusă satisfăcând cerinţele viitoare ale transportului public pentru persoanele cu disabilităţi.
Motorul diesel cu care sunt dotate trenurile ITINO este deja în concordanţă cu Directiva EU 2004/26/EC, Stadiul IIIB susceptibilă a deveni parte din legislaţia  Europeană pentru motoare feroviare Diesel începând cu 1 ianuarie, 2012. Noile motoare aduc o reducere substanţială a particolelor de oxid nitric şi a celor de dioxid de carbon furnizănd o bună platformă pentru mobilitate sustenabilă (protejarea mediului înconjurător).

Bo Fredriksson Preşedintele Transitio a declarat: “Aceste noi trenuri no doar completează parcul nostru existent de trenuri Itino dar sunt deasemenea proiectate pentru a fi în concordanţă cu noile cerinţe de mediu ale UE ceea ce noi credem că este o calitate foarte importantă .”

Produsele Bombardier din familia ITINO  reprezintă un concept adaptabil la o largă gamă de cerinţe ale clienţilor. Căţiva dintre utilizatorii trenului ITINO  includ Jönköpings Länstrafik (10 trenuri), Tåg i Bergslagen (2 trenuri), Värmlandstrafik (3 trenuri), Västtrafik (5 trenuri) şi Rhein-Grup important de transport din Germania (26 trenuri).

Västerås, 21.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *