free download 78 travel guides written by experts

Transformarile aduse de Chef Victor Melian au clasat PRO TV pe primul loc in clasamentul audientelor

Vine CHEFul! a readus speranța într-un restaurant bucureștean

În ediția din această săptămână a emisiunii Vine CHEFul!, Chef Victor Melian a fost la un pas de a închide definitiv un restaurant bucureștean. Problemele identificate, conflictele existente în cadrul afacerii, dar și soluțiile salvatoare aduse de echipa emisiunii au fost urmărite cu interes în minutul de maximă audienţă, de la 22:27, de aproape 1 milion de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Vine CHEFul! a înregistrat 6.9 puncte de rating și 19.4% share, în timp ce următorul post clasat a obținut 5.6 puncte de rating și 15.9% share pe această categorie.

Și la nivel urban, sfaturile practice ale lui Victor Melian au fost pe primul loc în clasamentul audiențelor cu 4.8 puncte de rating și 11.3% share, televiziunea de pe locul doi înregistrând 4.5 puncte de rating și 10.5% share.

Vine CHEFul! a fost pe prima poziție și la nivel național, cu 4.5 puncte de rating și 11.1% cotă de piață, postul de pe locul doi înregistrând 4 puncte de rating și 9.9% cotă de piață.

Ediția din această săptămână a prezentat povestea unui restaurant bucureștean deținut de doi prieteni, Toni și Niki. O afacere existentă de 3 ani, aflată pe profit doar în primele 12 luni de la deschidere se regăsea, până la venirea echipei Vine CHEFul!, într-o situație delicată: colapsul financiar! Acest lucru ruina ușor, ușor prietenia celor doi. Niki, o persoană extrem de generoasă cu prietenii și apropiații, avea un obicei dăunător pentru afacerea lor: chefurile periodice, care nu aduceau niciun profit afacerii. Managerul restaurantului și Toni erau resemnați, Niki fiind cel care susținea afacerea în cea mai mare măsură. Dar aceasta nu era singura problemă, restaurantul ducând lipsă de clienți, deși poziționarea este extrem de avantajoasă: centrul Bucureștiului, în zona Dorobanți.

Victor a făcut tot posibilul în 4 zile pentru a readuce speranța în afacerea celor 2 prieteni! Pornind de la o igienizare radicală a spațiului, de la bucătărie, la sala de mese, până la schimbarea specificului restaurantului. Dintr-un restaurant pescăresc, afacerea a fost transformată într-un local cu specific italian, astfel încât mâncarea să poată fi preparată rapid, dar proaspătă și extrem de savuroasă! Pe lângă acest lucru, Chef Victor Melian a impulsionat personalul restaurantului să ia măsuri în ceea ce privește promovarea afacerii.

„Acum, succesul restaurantului depinde exclusiv de cei doi prieteni. Schimbarea totală a fost realizată, numai timpul va spune dacă și-au învățat lecția”, a declarat Chef Victor Melian.

Echipa Vine CHEFul! își propune să îmbunătățească modul în care ar trebui să funcționeze un restaurant, înglobând o serie extinsă de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la noțiuni de business, design și concepere a meniurilor.

Bucuresti, 04.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *