free download 78 travel guides written by experts

Transformari incredibile la „Te cunosc de undeva”

Dacă va fi nevoie, vor purta pantofi de travestiţi

Antena 1 lansează în această primăvară un nou format tv, un concept în premieră pe piaţa media din România: transforming show. Te cunosc de undeva aduce în faţa telespectatorilor opt vedete concurenţi care în fiecare ediţie a show-ului vor fi supuşi unor transformări uluitoare pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii. Cele opt vedete vor trebui să semene până în cele mai mici detalii cu artiştii pe care îi vor avea de interpretat, astfel că vor trebui să reproducă de la inflexiunile vocii, la gesturi, coregrafie sau vestimentaţie.

Cum personajele pe care le vor avea de interpretat sunt alese prin tragere la sorţi şi pot fi de sex opus, nu doar concurenţii vor avea de furcă, ci şi echipa de stilişti. O problema pentru aceasta a fost găsirea unor pantofi cu toc cu numere foarte mari. Dan Helciug, de exemplu, are nevoie de încălţăminte mărimea 45. Nici pentru Jorge, CRBL sau Iulian Vasile nu s-ar găsi mai uşor. În România nu există magazine care să vândă încălţăminte cu toc cu numere atât de mari, astfel că echipa de stilişti a comandat încălţăminte din Germania şi Olanda, din magazine pentru travestiţi.

Şi machiajul va fi unul destul de complex. În cazul în care un bărbat va trebui să imite o femeie, i se vor pune sâni, i se vor reconstitui trăsăturile feţei, i se vor pune peruci şi, de asemenea, în cazul concurentelor, li se va bune barbă, li se vor face tatuaje etc.

În spatele unei astfel de producţii stau zeci de oameni, iar transformările incredibile prin care vor trece cei opt concurenţi vor lua ore bune de muncă din partea tuturor. Programul vedetelor concurente este unul extrem de încărcat, având în fiecare zi antrenamente, repetiţii, probe de machiaj şi costume, lecţii de coregrafie sau canto.

CRBL, Delia Matache, Dan Helciug, Maria Buză, Julia Jianu, Iulian Vasile, Lora si Jorge vor fic ei opt care vor apărea în faţa telespectatorilor aşa cum nu i-au mai văzut niciodată.

Telespectatorii se vor putea bucura de super show-ul Te cunosc de undeva, de pe 17 martie, numai la Antena 1. Gazdele emisiunii vor fi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 09.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *