free download 78 travel guides written by experts

Transformare spectaculoasa pentru CRBL

A fost Sofia Vicoveanca la “Te cunosc de undeva!”

Simpaticul CRBL a avut parte din nou de o provocare de senzaţie la “Te cunosc de undeva!”, interpretând nu numai un stil muzical diferit de al său, ci şi un personaj feminin. Dacă în rolul Tina Turner a trebuit să facă faţă tocurilor înalte, de această dată CRBL a trecut la opincuţe. Cântăreţul a intrat sâmbătă în rolul Sofia Vicoveanca, ridicând juriul în picioare la horă. Cu multe rânduri de mărgele la gât, costum popular, batic, traistă şi opincuţe în picioare, CRBL a fost o apariţie cu adevărat savuroasă la “Te cunosc de undeva!” Deşi interpretarea i-a ieşit de minune, iar juriul i-a răsplătit eforturile prin comentarii pozitive, cântăreţul a mărturisit că i-a fost greu “ca flăcău” să intre în acest rol.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză şi Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi pentru un mare premiu, câştigat în marea finală, ediţie în care publicul va decide cine merită să câştige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 08.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *