free download 78 travel guides written by experts

TransferGo: tranzacții internaționale de 1,25 de miliarde de euro în 2018. Transferurile către Romania au fost de peste 100 de milioane de euro

  • În România, numărul și valorea tranzacțiilor s-au dublat față de 2017, ajungând la peste 100 de milioane de euro
  • Peste 300.000 de transferuri au fost operate către România prin intermediul companiei în 2018, 80% fiind înregistrate prin aplicația mobilă
  • Compania a lansat cu succes în 2018 serviciul TransferGo Gratuit, fără comisioane

TransferGo, compania de transferuri online internaționale rapide, a facilitat, în 2018, transferuri în valoare totală de peste 1,25 de miliarde de euro la nivel global. În total, românii au transferat în țară peste 100.000.000 de euro, dublu față de anul precedent.

TransferGo a înregistrat, în 2018, o creștere de 100% la nivel global și local, din punct de vedere al numărului de tranzacții, dar și al totalului volumelor tranzacționate.

Peste 300.000 de transferuri au fost operate către România prin intermediul companiei în 2018. Cele mai multe tranzacții au fost efectuate prin intermediul aplicației mobile, România fiind țara cu cea mai mare rată de utilizare, de peste 80%.

„Utilizatorii români folosesc în proporție covârșitoare aplicația TransferGo și îi acordă recenzii foarte bune. Vorbim despre un public digitalizat, atent la produsele pe care le punem la dispoziție, dar și la accesibilitatea lor. Ne bucurăm să fim un partener de încredere pentru tot mai mulți români din țară și din străinătate și să putem ține pasul cu stilul lor de viață”, a declarat Marius Nedelcu, Head of Growth TransferGo.

Anul trecut, TransferGo și-a extins portofoliul cu un serviciu internațional de transfer complet gratuit – TransferGo Gratuit, care permite tranzacții cu comision 0, la un curs intermediar, în termen de trei zile lucrătoare.

TransferGo rezultate 2018 oferă servicii rapide și la costuri mici, sau chiar fără costuri pentru transferurile făcute prin serviciul TransferGO Gratuit, atât persoanelor fizice, cât și companiilor. La nivel global, compania a câștigat încrederea a peste 900.000 de utilizatori, operând cu succes un total de 3 milioane de transferuri, în 48 de țări.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *