Real Estate & Construction Forum

TransferGo lansează o campanie publică de finanțare

Utilizatorii pot susține extinderea celei mai rapide companii de transferuri online prin investiții pe Seedrs, cea mai mare platformă europeană de crowdfunding

TransferGo, companie de transferuri online internaționale rapide, anunță lansarea unei campanii de finanțare pe cea mai mare platformă din Europa – Seedrs, vizând o sumă minimă de 1 milion de euro.

TransferGo lansează o campanie publică de finanțare

TransferGo este cea mai rapidă și cea mai sigură companie de transferuri online din Europa. Pe Trustpilot, o platformă publică de recenzie a businessurilor online, utilizatorii au acordat companiei un scor de 9,6, iar NPS (Net Promoter Score) indică o creștere de până la 75 din punct de vedere al afinității față de brand, pe baza unor indicatori precum transparența, încrederea și experiența utilizatorului. În prezent, compania desfășoară operațiuni în 48 de țări la nivel internațional, numărul consumatorilor ajungând rapid la 750.000, cu o rată medie de 1.000 de noi utilizatori în fiecare zi.

Campania de finanțare a fost lansată ca răspuns la cererea crescută din partea consumatorilor. „Utilizatorii noștri au fost motorul tuturor deciziilor de până acum. Soluțiile pe care le punem la dispoziție sunt gândite pentru a răspunde nevoilor identificate de-a lungul timpului în rândul consumatorilor noștri, de aceea ne dorim să facă parte din povestea noastră de succes. Această campanie le permite să contribuie la dezvoltarea companiei alături de investitorii noștri și, astfel, să se alăture călătoriei”, a declarat Daumantas Dvilinskas.

„Odată cu lansarea în 2012, parcursul companiei a fost unul surprinzător, înregistrând creșteri anuale de 100%. Astăzi, TransferGo este fintech-ul cu cea mai rapidă creștere, permițând transferuri directe între conturi cu procesare în 30 de minute, indiferent de țara în care sunt înregistrate conturile bancare ale utilizatorilor”.

Peste 5.000 de persoane și-au manifestat interesul de a investi în etapa de pre-înregistrare. TransferGo estimează că suma totală investită va ajunge la 1 milion de euro, care vor susține extinderea internațională și inovațiile produselor puse la dispoziția consumatorilor. „Piața abundă de oportunități, în contextul în care doar 6% dintre transferuri sunt realizate online, iar mediul digital este preconizat să crească de la 1.5 miliarde de euro în 2017 la 8.5 miliarde până în 2025. Echipa noastră se concentrează pe creșterea cotei de utilizare a mediului digital prin dezvoltarea unor soluții eficiente pentru consumatori, puse la dispoziție de un brand de încredere”, a adăugat Daumantas.

Compania a început deja extinderea portofoliului odată cu introducerea serviciului de transferuri în criptomonede, a unui sistem de plăți instante prin Ripple în India și prin lansarea TransferGo FREE, primul sistem absolut gratuit de transfer internațional, care permite consumatorilor să trimită bani oriunde în lume fără costuri suplimentare.

Pentru TransferGo, Seedrs a fost partenerul ideal în această inițiativă, datorită infrastructurii tehnologice de care dispune, a echipei și prin amploarea camaniilor desfășurate cu succes în trecut.

Secțiunea dedicată campaniei poate fi accesată aici: www.seedrs.com/transfergo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *