free download 78 travel guides written by experts

TransferGo extinde disponibilitatea serviciilor sale în România și alte trei țări

TransferGo, companie de transferuri online internaționale rapide, anunță extinderea disponibilității serviciilor Astăzi și Acum.

Cele două servicii devin disponibile și în weekend, în intervalul 10:00 – 18:00, iar programul în timpul săptămânii se prelungește cu patru ore.

Serviciile TransferGo Astăzi și Acum permit transferul de bani în aceeași zi, respectiv în interval de 30 de minute de la efectuarea tranzacției. Programul extins a fost deja implementat în patru țări din Europa: România, Lituania, Letonia și Ucraina.

TransferGo logo

„De-a lungul timpului, am observat că, pentru utilizatorii noștri, este foarte importantă flexibilitatea serviciului de transfer – să poată trimite bani rapid, oricând. Acest lucru se aplică și utilizatorilor din România. Tocmai de aceea, lansarea serviciilor Astăzi și Acum a fost încă de la început o formă de a răspunde nevoii clienților noștri de a efectua transferuri în timpul cel mai scurt, în siguranță și la costuri eficiente. Ne bucurăm că acum putem extinde accesibilitatea celor două servicii seara și în weekend, două intervale solicitate de către utilizatori, și să facem astfel primele demersuri către a oferi toate serviciile noastre în sistem 24/7, către toți utilizatorii”, a declarat Marius Nedelcu, Head of Growth TransferGo.

La începutul anului, TransferGo anunța tranzacții internaționale în valoare totală de 1,25 de miliarde de euro în 2018, dintre care 100 de milioane de euro au fost transferați doar în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *