metalshow

Transfer.ro scaneaza fisierele prin intermediul ESET NOD32 Antivirus

Transfer.ro a incheiat un parteneriat cu Axel Soft IT Group, distribuitorul exclusiv in Romania al solutiilor de securitate ESET. Incepand cu aceasta luna (iulie 2010), fisierele transmise si primite prin serviciul transfer.ro devin mai sigure, fiind scanate cu solutia antivirus ESET NOD32 Antivirus.

Antivirusul furnizeaza o scanare completa si in timp real a datelor. In momentul in care fisierul a fost uploadat, inainte de a-l arhiva si trimite, acesta este scanat. In cazul in care datele sunt depistate cu virus creeaza un raport care avertizeaza expeditorul.

„Scanarea suplimentara pe serverele transfer.ro, cu ESET NOD32 Antivirus, ofera un plus de siguranta celor care acest serviciu. In saptamana de la incheierea parteneriatului au fost scanate aproximativ 250 000 de arhive. langa simplu de operatsi rapid,transferul este acum, cu mult mai sigur. Prin aceasta actiune continuam sa ne indeplinim promisiunea facuta utilizatorilor nostrii si sa asiguram o navigare si o utilizare sigura a internetului.”, a declarat Alexandru Sipciu, Director General Axel Soft IT Group.

Transfer.ro inregistreaza lunar 500 de mii de utilizatori unici. Un studiu intern arata ca 60% dintre ei provin din mediul de afaceri. „Cu peste 1 milion de transferuri realizate lunar de catre profesionistii din domenii precum: comunicare, productie publicitara, arhitectura, industria muzicala, financiara, telecomunicatiiam considerat esentiala protectia antivirus a datelor.”, a declarat Cristian Ditoiu, Executive Manager Webmaker.

Transfer.ro reprezinta o alternativagratuita, rapida si usor de operat la serviciile de curierat si de FTP, ce permite expedierea de fisiere de pana la 1GB. este un serviciu oferit cu 2006 de Webmaker Studio, dezvoltator de produse si servicii de comunicare online.

Solutia de securitate ESET NOD32 Antivirus detine recordul mondial de distinctii "VB100 Awards" oferite de Virus Bulletin, reusind detectarea tuturor virusilor si viermilor informatici, inca de la inceputul testelor independente, in 1998.
In Romania, distribuitorul exclusiv al solutiilor de securitate ESET este compania Axel Soft IT Group. Acestia asigura pentru toate produsele ESET suport tehnic 24/24 ore, 7 zile pe saptamana, in limba romana, fara costuri suplimentare. Informatii complete despre solutiile oferite de ESET in Romania pot fi gasite la adresa www.eset.ro si www.axelsoft.ro.

Bucuresti, 19.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *