Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Transart anunta HERMES Evolution for Windows

Transart anunţă noua gamă – Evolution – a suitei HERMES SFA, soluţia de automatizare a forţei de vânzare, merchandising şi marketing şi prima ediţie a acesteia: HERMES Evolution for Windows.

Acumulând o experienţă de peste 15 ani în dezvoltarea de aplicaţii de business din zona de mobilitate, Transart este lider de piaţă în România pe segmentul soluţiilor mobile Sales/Field Force Automation (SFA/FFA) cu HERMES SFA – aplicaţie aleasă de peste 200 distribuitori şi producători din FMCG şi din industria farmaceutică, pentru automatizarea activităţii reprezentanţilor care desfăşoară muncă de teren.

„Evolution reprezintă noua linie de produse a suitei HERMES SFA, pe care Transart o propune clienţilor săi începând cu 2012. Cu Evolution, Transart vizează obiective importante ca: lărgirea spectrului de dispozitive pe care este disponibilă soluţia HERMES precum şi o experienţă utilizator îmbunătăţită – ca ergonomie, funcţionalitate, design şi timpi de răspuns. Un alt aspect important este că HERMES Evolution for Windows ne permite ca pe lângă segmentele de piaţă clasice – FMCG şi Farma, să vizăm şi celelalte industrii care îşi doresc de multă vreme sisteme de suport şi control al vânzărilor (proceduri, practici, politici comerciale) similare cu soluţiile SFA ajunse la maturitate în FMCG.” a declarat dl. Marius IURIAN, Managing Partner Transart.

Exploatând puterea de calcul furnizată de noile tablete şi netbook-uri, HERMES Evolution for Windows oferă o soluţie practică pentru orice companie care doreşte automatizarea activităţii reprezentanţilor ce desfăşoară activitate de teren (Field Force): oameni de vânzări, merchandiseri, promoteri, supervizori etc. Adaptată să ruleze pe terminale mobile de tip PDA, PocketPC, Smartphone şi pe device-uri de tip Tablet, Netbook, Laptop, noua aplicaţie este pregătită să ruleze atât pe platforma Windows client (Windows 7/Vista/XP) cât şi pe terminale cu Windows Mobile & Embedded Compact.

Propunând o interfaţă utilizator reproiectată şi adaptată utilizării cu o gamă extinsă de terminale mobile cu interfaţă tactilă, HERMES Evolution for Windows deschide calea utilizării HERMES SFA/FFA şi pentru industrii în care se lucrează în mod uzual cu un număr mare de produse care trebuie încărcate pe dispozitivul mobil. Vorbim de distribuitori din industrii ca: piese auto, materiale de construcţii, scule si accesorii profesionale, componente electronice, piese si subansamble mecanice etc.

Alte două aspecte vizează modulele GPS si FOTO. Astfel HERMES Evolution for Windows este pregătit să utilizeze direct în aplicaţie cele două funcţii oferite de dispozitivele mobile pe care aplicaţia rulează. De exemplu, utilizând coordonatele GPS se poate vizualiza pe hartă poziţia reprezentantului de vânzări în momentul vizitei la client (sincronizării datelor cu serverul de BackOffice), iar preluarea fotografiilor (cu rafturi, display-uri, vitrine etc) se poate face nativ direct în HERMES.

HERMES devine primul sistem autohton din gama SFA/FFA pregătit sa ruleze pe orice categorie de dispozitive mobile: PDA, smartphone, tablet, netbook, laptop.

Bucuresti, 03.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *