free download 78 travel guides written by experts

Transart anunta HERMES Evolution for Android

Transart anunta finalizarea versiunii pentru Android a noii game de produse HERMES Evolution, cel mai performant sistem de Sales & Merchandising Force Automation, existent pe piata din Romania.

Prezentat publicului in avanpremiera cu ocazia celui mai important eveniment al toamnei pe zona de mobilitate – Internet & Mobile World 2012, HERMES Evolution for Android a putut fi testat live, atat pe smartphone cat si pe tablete, in standul pe care Transart l-a avut in spatiul expozitional al evenimentului.

Cu ocazia Internet & Mobile World, in cadrul programului de conferinte, Transart a prezentat doua studii de caz, cu doua implementari semnificative ale sistemului HERMES – in industria berii, respectiv in industria farmaceutica, ca preambul pentru anuntarea noii versiuni HERMES Evolution for Android. Cu aceasta ocazie, Dl. Marius IURIAN, Managing Partner Transart a declarat:

“Am dorit sa va prezentam aceste studii de caz tocmai pentru a evidentia complexitatea functionala a sistemului HERMES si gradul de adaptabilitate a acestuia pe specificul mai multor industrii. Versiunea Android a HERMES Evolution pe care o lansam astazi include toate aceste functii care existau si in versiunea anterioara, de Windows Mobile. Cand spunem ca lansam o versiune pe o platforma noua, nu vorbim de o versiune care propune un nivel basic de functionalitati, ci de una care include toate functionalitatile disponibile in editia anterioara.”

Noua gama HERMES Evolution propune o experienta utilizator imbunatatita, o interfata intuitiva – adaptata pentru toate tipurile de terminale mobile (cu touchscreen) si o flexibilitate sporita care permite adaptarea cu succes a solutiei la nevoile specifice oricarei industrii. Principalele modulele ale HERMES Evolution sunt: Sales, Marketing & Merchandising, Targets, TeleSales, Analysis & Reporting, GPS si FOTO.

Platforma Android este de mai bine de un an sistemul de operare cel mai folosit pe smartphone-uri, ajungand la sfarsitul trimestrului 2 din 2012 la o cota de 68,1%, conform IDC.

“Nu este prima migrare pe o platforma noua pe care Transart a realizat-o cu succes. Am mai trecut printr-o experienta similara cand am migrat HERMES de la PalmOS la Windows Mobile. Din punct de vedere architectural insa, de aceasta dată am reusit un lucru deosebit: cca. 70% din codul sursa a fost refolosit, in varianta Android, motiv pentru care doresc sa felicit echipa de dezvoltare pentru aceasta performanta.” a mai declarat Dl. Marius IURIAN.

Transart anunta totodata si primii trei clienti care vor incepe sa utilizeze noua solutie HERMES Evolution for Android in cursul lunii octombrie. Doi dintre clienti au ales terminale de tip tableta, al treilea preferand un model performant de smartphone.

Un alt aspect important este ca, clientii beneficiaza de suport din partea Transart pentru migrarea treptata catre Android. Altfel spus, nu sunt obligati sa renunte complet la vechiul parc de terminale mobile atunci cand introduc in utilizare primele terminale Android. Transart intelege efortul investitional pe care trebuie sa-l faca clienti sai, motiv pentru care s-a gandit sa faciliteze utilizarea terminalelor in regim mixt, astfel incat migrarea catre cele mai noi modele sa se faca treptat, intr-un mod cat mai natural.

Acumuland peste 15 ani de experienta în dezvoltarea de aplicatii de business din zona de mobilitate, Transart este lider de piata pe segmentul solutiilor mobile Sales/Field Force Automation (SFA/FFA) cu HERMES SFA – aplicatie aleasa de peste 200 companii din 18 tari, cumuland peste 6000 licente mobile (reprezentanti sau agenti vanzari si merchandising). Este vorba in principal de distribuitori si producatori din FMCG si din industria farmaceutica care si-au automatizat activitatea reprezentantilor care desfasoara munca de teren.

Bucuresti, 03.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *