free download 78 travel guides written by experts

TraLaLa sărbătorește 1 iunie cu cele mai potrivite melodii pentru copii

TraLaLa este cel mai urmărit canal românesc de YouTube dedicat copiilor și sărbătorește 1 iunie cu o listă a melodiilor care captivează atenția copiilor și poate fi un divertisment potrivit pentru întreaga familie. TraLaLa a pornit din necesitatea a doi tineri părinți de a oferi copiilor lor un mediu muzical sănătos. În 2012, opțiunile pentru relaxarea prin muzică a copiilor erau limitate. Astfel, Alexandru și Cristina Badan au decis să creeze canalul TraLaLa și să ajute și alți părinți la creșterea celor mici.

„Au fost multe nopți când pentru noi abia începea munca. Ziua eram părinți cu normă întreagă pentru cei doi copii ai noștri, iar noaptea cream o lume minunată a copilăriei. Ulterior a mai apărut o fetiță în familie, iar dorința noastră de a reuși a fost și mai mare. Avem mulțumirea sufletească că am reușit să creăm brandul TraLaLa așa cum arată el acum. Nu e puțin lucru ca milioane de părinți să ofere copiilor cântecele vesele și educative create prin munca și dedicarea noastră”, a declarat Cristina Badan, cofondatoare TraLaLa.

cristina-badan
Ziua de 1 iunie este însă a tuturor copiilor, mici și mari, dar este în primul rând sărbătoarea bucuriei și a veseliei. În acest sens, TraLaLa a lansat un colaj cu 10 melodii. Din el nu lipsesc cântece extrem de populare, cum ar fi O lume minunată – hitul acestei zile, Familia mea sau Baloane colorate. Pentru copii cu vârsta de până în trei ani, când încep să descopere lumea și să se bucure de fiecare sunet, sunt indicate cântecelele cu o linie melodică armonioasă, mai ales că acestea contribuie la dezvoltarea micuților. În topul preferințelor utilizatorilor TraLaLa se află melodiile Bate vântul frunzele, Alunelu alunelu hai la joc, Iepuraș coconaș și Oac oac diri diri dam.

Între hiturile all time ale canalului se numără Broscuțele Oac Oac, cu 60 milioane de vizionări, Rățuștele mele pe apă s-au dus, 42 milioane de vizionări, iar locul trei revine melodiei O rățuscă stă pe lac. Un cântec tot mai ascultat în ultima vreme este Elefantul Cici compus de Raluca Andrei.

În ceea ce privește alegerea cântecelor, este mai mult decât un mix între textieri, compozitori, interpreți, psihologi, părinți și copii. Este o pasiune. TraLaLa a început cu animații pentru cele mai populare cântecele pentru copii, dintre cele învățate la grădinițe și erau cântate de părinți, bunici și copii. Acest canal de YouTube aduce însă în actualitate și melodii care de-a lungul anilor au intrat într-un con de umbră. În continuare fondatorii TraLaLa discută cu educatoare din grădinițe pentru a identifica cele mai potrivite versuri și linii melodice pentru cei mici. Accentul este însă pus mereu pe cântecelele educative, însoțite de imagini și personaje care să fie un exemplu pozitiv.

Despre TraLaLa

TraLaLa este cel mai mare canal de YouTube pentru copii, cu o audiență de 5 milioane de utilizatori și 1.4 miliarde de vizualizări. Desenele animate sunt dublate în limba română, iar cântecele cu versuri pot fi urmărite și cântate de copiii de grădiniță și școlari.

Cântecelele oferite de TraLaLa pot fi ascultate pe canalul de YouTube, iar noutățile pot fi urmărite pe pagina de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *